>090720161643<

Forside/menu

Filmen om de arbejdsløse englændere, der danner en mandstripforestilling a la Chippendales (amerikansk mandestrippergruppe), gik sin sejrsgang over hele vernden under tiltlen "Det er bare mænd".

Hvad de færreste ved, er, at filmen er baseret på et teaterstykke. På lørdag viser Teater forestillingen "Ladies Night", som er blevet den muntre forestillings danske titel.

Jan Linnebjerg (Pyrus, minsandten), Per Lykke Hansen, Mikkel Stubbe Teglbjerg, Mikke Vadsholt, Per Linderoth, David Rousing og Bente Eskesen fører publikum ind i de opfindsomme arbejdsløses verden.

Bente Eskesen, der forrige år medvirkede i Revyen, har rollen som den erfarne stripper, der skal lære gutterne at strippe.

I en ørkesløs dagligdag fyldt med kæreste- og pengeproblemer, er sjakket af arbejdsløse blevet enige om, at enhver kan gå på en scene og vrikke med røven, som de dér Chippendales.

Det skal vise sig at være meget vanskeligere, end de tror. En af vanskeligheder er de personlige grænser.

Er gutterne virkelig parate til at smide selv den sidste stump tekstil: at levere "The full Monty"?

Deres venskab og liv sættes på en prøve, da tiden nærmer sig for den - i bogstaveligste forstand - afslørende premiere på den lokale pub.

Tør de, når det kommer til stykket? Hvad vil kammesjukkerne sige til deres optræden? Og hvad vil det kvindelige publikum?

Ingen af gutterne ligner de sportstrænede Chippendales strippere. De er ganske almindelige arbejdsløse. Bliver det et flop? Forestillingen blev spillet i fjor på Århus Teater med stor succes, og nu sender Det Danske Teater den på turné i det ganske land.

Og forestillingen er ikke kun for kvinder. Mænd vil også more sig over historien om de arbejdsløse, der udfordrer både sig selv og vennekredsen med en gang mandestrip.

Filmversionens overraskende kanonsucces viste, at fortællingens elementære komik, saftige rockmusik og menneskelige varme taler til både mænd og kvinder.

Relaterede kunstnere:

Adam & Noah
Alex Bødiker - garant for et godt grin

Alex Thelander - nyt talent i comedygenren
Amin Jensen
Anders Fjelsted

Anders Matthesen alias ANDEN
Anders Stjernholm linseluskomiker - formidling
Andreas Bo - revykomikskuespiller
Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling
Asmus Brandt
Audrey Castañeda

Basse Gasser - Niels Chr. Nielsen - sjov bondemand
Bertel Abildgaard
Bjarne Fugleberg - teatertosset dronning og foredragsholder
Boys Show
Bramsen & Svarrer
Brian Mørk - komiker - forfatter
Cafe Kølbert
Cafe Kølbert in english
Carl-Mar Møller - filosofisk - stand up
Carsten Bang
Carsten Eskelund
Carsten Knudsen
Casper Christensen
Chili Klaus