>Vestre Jazzværk - eviggrøn jazzmusik - booking<

 

Vestre Jazzværk - eviggrøn jazzmusik - bookingSelvfølgelig kan man danse til Vestre Jazzværks musik. Man kan også nøjes med at lytte, vippe diskret med foden og nyde de gode melodier, som mange kender. Det kan være vanskeligt at holde humøret nede, når orkestret spiller.

”Jazz var mosommere, da man kunne danse til den” – Duke Ellington.

Både melodierne og orkestret hører til de eviggrønne. Som halvstore drenge i 50’erne og 60’erne lyttede orkestrets musikere til datidens kendte jazzorkestre på grammofon, i radioen og i jazzklubberne og faldt i jazzgryden.

Det blev deres musik. Den er de tro imod, og selv om Vestre Jazzværk hele tiden er i udvikling, holder de stadig snuden sikkert i sporet og leverer med stor spilleglæde god swingende og ukompliceret traditionel jazz.

Derfor har Vestre Jazzværk også i mange år nydt international anerkendelse som et af de mest professionelle og velspillende inden for sin genre. Ikke kun i Danmark, men også i en lang række andre lande, som Vestre Jazzværk har gæstet, siden det blev ”født” i Danmarks ældste by, Ribe, for 40 år siden.

I 1989 blev orkestret hædret som æresborgere i jazzens fødeby New Orleans.

Holdopstillingen er: Ove Larsen (trp) Ole Weibel (cl/voc), Poul Schmidt (trb/voc), Tom Nissen(bjo/g/voc), Povl Erik Philipsen (bass/sou), Hans Rømer (dr).

Omtale i JydskeVestkysten af Vestre Jazzværks koncert i Sydvestjysk Jazzklub den 28. oktober 2016:

“Dejlig jazzaften på Restaurant Parken”
Vestre Jazzværk med bl.a. trompetisten Aage Jespersen, Ole Weibel på clarinet og Poul Schmidt, trombone og vocal, fik fredag aften Restaurant Parken til at “gynge” med deres glade og iørefaldende musik med kendte numre som “When Irish Ayes are Smiling”, “Ice Cream”, “Isle og Capri” og “Old Rugged Cross”.
Lidt over 130 tilhørere i den modne alder havde en pragtfuld aften, arrangeret af Sydvestjysk Jazzklub, som for en gangs skyld måtte lægge arrangementet et andet sted hen end deres faste lokaler på Café Ørsted.
De livlige toner fik da også flere ud på dansegulvet, hvor man lagde mærke til, at Danmarks bedste nabo og tidligere medlem af bestyrelsen i Sydvestjysk Jazzklub, Hans Nissen, er glad for at svinge benene.
Vi kan i øvrigt fortælle, at de hyggelige lokaler på Parken egner sig fortrinligt til jazz, og at mange af deltagerne også gav udtryk for, at maden var rigtig god.
Eneste minus var, at der blev lukket for mange ind, for der skal være plads nok til både dem, som har købt billet, inklusive spisning, og til dem uden spisning.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music