>Six City Stompers - entusiastiskt traditionelt jazzband<

 

Six City Stompers - entusiastiskt traditionelt jazzband”Six City Stompers er det mest fremadstormende unge traditionelle jazzband i Danmark.”

Six City Stompers består af unge talentfulde og anerkendte musikere som sætter et fantastisk højt musikalsk niveau og bidrager med et frisk pust til den traditionelle Jazz scene.

Alle bandets medlemmer har en barndom og opvækst med Louis Armstrong’s musik til fælles. Næsten ingen unge spiller traditionel jazz, så det var derfor naturligt for de seks drenge med deres fælles forkærlighed for genren at gå sammen om at danne Six City Stompers.

Bandet spiller overvejende vokaljazz, med den unge talentfulde crooner og saxofonist Mads Mathias i front, men også smukke instrumentale arrangementer. En del af musikken består af gyldne evergreens fra den amerikanske sangskat, men gruppens repertoire indeholder også egne numre.

Deres glød og glæde kan tydeligt høres, og Six City Stompers er med deres alder og entusiasme med til at give scenen et frisk pust og tiltrække et bredere og yngre publikum.

I sommeren 2006 vandt Six City Stompers publikums første pris i “The European Championship of Traditional Jazz” i Paris, med mere end dobbelt så mange stemmer end alle andre deltagende orkestre tilsammen. Orkesterets medlemmer vandt ved samme lejlighed også flere solistpriser.

Six City Stompers blev dannet i 2004, og har siden mest turneret i Skandinavien, men også i andre dele af Europa.
De har spillet på de fleste danske jazzfestivaller, i store VEGA i København og været på landsdækkende tv i både Danmark (DR1) og Norge (NR1).
Six City Stompers har også sat en ære i at deltage ved flere velgørenhedskoncerter til støtte for det trængte musik- og kunstnermiljø i New Orleans, efter orkanen Katrina.

Besætning:
Mads Mathias – vocal, saxophones
Peter Marott – trumpet
Peter Rosendal – Flugabone, piano
Regin Fuhlendorf – banjo
Kasper Tagel – bass
Morten Ærø - drums

Sagt Om Six City Stompers:
”Thank you for your sensationel group and for your overwhelmimg enthusiasm! We hope to se you back in Rueil (France) very soon. Best regards andd keep swinging!”
-Frank Mossler, director of the EU Jazz Festival

”Det er sjældent man møder et band som Six City Stompers, men når det sker bliver jeg glad!”
-Ole ”Fessor” Lindgreen, musiker

”Det swinger og det er fremragende musikere, ikke mindst fantastisk sang! Det er intet mindre end verdensklasse det Six City Stompers leverer!”
-Pia Kloster, Viking Jazz Festival

”Six City Stompers er et dejligt ungt orkester med meget garvede "drenge" som så absolut kommer ud over scenekanten. Og så kan de jo spille den gode gamle traditionelle jazz.”
-Inger Lyhne, Swinging Copenhagen INFO.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music