>Flemming Walther-Andersen alias Walther - book folkemusik<

 

Flemming Walther-Andersen alias Walther - book folkemusikGennem de sidste par år har Flemming Walther etableret sig på den danske musikscene med flere koncerter både som solist eller med band og har etableret et stærkt grund publikum rundt i landet, der kun er voksende.

Og anmeldere er ikke blege for at sammenligne ham med alt fra Peter Sommer, Benny Holst, Jan Toftlund, C.V Jørgensen, eller give ham et stempel som en af landets absolut bedste sangskrivere. Og det er jo i den grad rart for Walther at vide:)

I 2016 modtog han folkemusikkens talentpris Årets Helge for debut udgivelsen - Landsbydreng - Året efter blev Flemming Walther nomineret til en DMAFolk i kategorien årets sangskriver, og derfra har det ellers taget fart.

Han har udgivet 3 solo album, hvoraf det sidste udkom 26. April 2019.

Radioerne alt fra P4, P5 til lokal radioer landet rundt spiller livligt hans sange både gamle og nye.

Det er lykkedes ham at etablere et helt fantastisk orkester, der ud over Walther selv består af:
Morten Husted (Guitar, Dobro, Mandolin), Sine Bach Rüttel (banjo), Rasmus Nissen (Bas), Thomas Ousager (Slagtøj mm.), alle er de top professionelle og spiller med gud og hver mand, men fedest af alt er, at musikerne er blevet en flok sammentømret venner, der gerne vil.

Konstellationen gør også, at Flemming Walter kan spille alt fra solo, og det der er imellem op til de 5 mand. Det giver den mulighed, at det store orkester kan have fuldt fokus i de perioder, hvor det er relevant og giver mening, imens man sideløbende kan bookes ind til mindre steder hvor evt. trio jobs giver bedst mening.
(Trio jobs spilles med Morten og Sine fortrinsvis).

”Jeg skriver fordi jeg kan, og kun om ting der rammer mig på en eller anden måde. ”

Flemming Walther-Andersen med sit alias ”Walther” er bosat på Falster. Han tager fat om problemstillinger, der via politiske holdninger, eller stemninger blandt ”folk og fæ”, skaber en unødvendig difference mennesker imellem. Lyrikken er dansk, og den musikalske genre er overvejende folk. Walthers debutalbum ”Landsbydreng” vandt i 2016 folkemusikprisen ”Årets Helge”.

  


 

 

Relaterede kunstnere:

0 Bjørn Tidmand: Dansk popsanger . Dario Campeotto: Angelique - smør tenor . 12.032008 --Ivan Pedersen-- . :.Jesper Lundgaard - Biografi.: . Jette Torp: Succesfuld kvindelig entertainer - Booking 2960 9372 . :.Johnny Hansen.: . Keld & Hilda: Biografier . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music