>The Lomond Ceilidh Band - Allan Small<

 

The Lomond Ceilidh Band - Allam SmallI over tyve år har Lomond Ceilidh Band leveret enestående professionel musikalsk underholdning, de optræder ikke kun på de britiske øer, men også rundt omkring i Europa og Mellemøsten.

Bandet kan tage spille til en bred vifte af arrangementer fra den mindste private fest til det største firmaarrangement, og når det kommer til at levere musikalsk underholdning til et bryllup, er Lomond Ceilidh Band svære at slå.

De tilbyder en fremragende ceilidh / disco-pakke, der ikke kun kombinerer talentene fra Lomond Ceilidh Band, men også en af Skotlands top DJs. Gennem aftenen skifter bandet mellem ceilidh og disco, hvilket sikrer at enhver musikalsk smag er tilgodeset, hvilket giver den perfekte atmosfære til enhver lejlighed.

Alan Small begyndte at spille harmonika syv år gammel og dannede Lomond Ceilidh Band i en alder af fjorten år. Han har konkurreret i alle større konkurrencer i hele landet og vundet mange præmier i årenes løb, men især bemærket All Scotland Solo Championship i 2002.

Ud over at være en af de mest energiske og dynamiske eksponenter for traditionel skotsk musik, har Alan opnået i mange forskellige stilarter, herunder klassisk, kontinentalt og jazz bare for at nævne nogle få.

Han er også en meget respekteret lærer og har mange elever fra alle aldre og evner, hvoraf nogle har haft succesrige musikalske karrierer.

Kendt for deres entusiasme og professionalisme har bandet underholdt publikum i over tyve år og leveret musik, der passer til enhver lejlighed. Da Alan startede med en klassisk baggrund, før han gik videre med en karriere inden for skotsk musik, er hans teknik og præcision ekstraordinær. Han har et unik løft i sit spil, der producerer så meget liv og følelse af, at du tramper med fødderne, klapper i hænderne og I kommer til at danse sammen på ingen tid!

Gemma Donald er oprindeligt fra Shetland og har spillet violin i næsten tyve år.

Beskrevet af kollega Shetland-musikeren Aly Bain som "en af landets fineste violinister" er hun en utrolig musiker og har fået mange anerkendelser som musiker.

Siden hun vandt det eftertragtede Glenfiddich Fiddle Championship i 2006, har hun fortsat med at etablere sig i spidsen for skotsk musik.

Som finalist i BBC Young Traditional Musician of the Year 2015 er hun et rigtigt aktiv for bandet, hvilket bringer hendes forfriskende, fyrige spillestil til at supplere Alans unikke instrumentering.

Udover at spille violin spiller Gemma også klaver, og hendes viden om musik på tværs af enhver genre tilføjer de innovative arrangementer og fantasifulde harmonier, som bandet er blevet kendt for.

I begyndelsen af 2015 kom Kyle Innes med i bandet i som 16 årig og er hurtigt blevet et værdsat medlem af Lomond Ceilidh Band.

Kyle er oprindelig uddannet som harmonikaspiller og har allerede etableret sig som en af de mest talentfulde unge musikere i landet. Han startede harmonikalektioner med Alan ni år gammel og er allerede gået i gang med at danne sit eget band, der spiller sammen med andre talentfulde unge musikere.

Hans unikke stil tilføjer en ny dimension til bandet og forbedrer den samlede lyd. Da han er vokset op med at lytte til og blive undervist af Alan, har han en naturlig forståelse af stilen og skaber en strålende kombination.

Deres fælles begejstring for musikken medvirker til at bandets spillestil bliver så sprudlende.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music