>Michael Slot Pihl - musikalitet - eftertænksomhed - hygge<

 
Michael Slot Pihl - musikalitet - eftertænksomhed - hyggeGode melodiske sange med stærke menneskelige tekster. Michael Slot Pihl er eminent god til at fange hverdagens små nuancer og sætte dem i perspektiv i sangene. Emnemæssigt tager han dig med fra New Yorks gader sitrende liv til sange om kærlighed og tab. Sangene fortolkes med en insisterende tro på livet og de positive muligheder.

Michael Slot Pihl har udgivet en række albums og bliver ofte spillet af både Danmarks Radio og lokalradioer. Michael nåede i 16 til semifinalen i DK4’s DanskPOP talent konkurrence, selvom genren ligger fjernt fra schlager, men den gode melodi og den ægte fortolkning gav stemmer.

Tidligere har Michael Slot skrevet musik til nogle af Danmarks største digteres værker. Nordbrandt, Halfdan og Knud Holst er blandt disse. Albummet ”Sort sommer” med tekster af Knud Holst fik flotte anmeldelser, og Holst’ datter Hanne-Vibeke Holst udtalte: “Vi har aldrig hørt vores far synge. Han brummede ikke en gang med på salmerne til jul. Men jeg er sikker på, at hvis han havde hørt Michael Slot Pihls fortolkninger af sine digte, ville han nok have vippet diskret med foden, for musikalsk, det var han.”

***** (5 ud af 6 stjerner i Midtjyllands Avis)
“Musikken har Michael Slot Pihlbegået, og den er fremragende. Der er gode enkeltpræstationer på sax, guitar og klaver. Men der er især en fantastisk samklang i det musikalske udtryk med teksterne..”


En koncert vil indeholde Michaels  egne sange suppleret af underfundige og dybe fortællinger leveret med et glimt af nordjysk lune. Michael spiller glimrende guitar og optræder gerne solo, men kan også bestilles med band. Sangene ligger stilmæssigt indenfor nordisk singersong writer tradition.

En aften med Michael garanterer hygge, eftertænksomhed, musikalitet og varme.

  

Navn:

Email:

Besked

Relaterede kunstnere:

Michael Wedgwood
Mike Cubilla
Modspil: Musikalsk kryptisk lyrik
Modvind
Ninas sange af Pia Scharling og Pernille Plaetner
Oriental Mood - Fatma Zidan
Par Piaf
Paul Winther - dansevenlig-folkrockmusiker
Peter Abrahamsen
Peter Caulton - solist-folk-country
Peter Vesth
Pia Raug
Povl Dissing
Rendestenens Liljer
René Schmidt - Komponist - Musiker - Folkesanger
Sam Aherne
Sine Bach Rüttel sangerindebanjospiller
Sonni - Brian - gårdsangsviser
Stine Michel - Frejas visere
Svend Erik Larsen
Søren Krogh
The Auld Triangle
The Islanders

4vFpRpliRplE7EKitvF6

Mc1Cal2mans-Lø2ver