>4vFpRpliRplE7EKitvF6<

Forside/menu

4vFpRpliRplE7EKitvF6 er en sjældenhed. En musikers musiker (BBC Radio 2 Folk Award Winner Bedste Musiker 2009): en sjælfuld og teknisk fremragende melodeon praktiserende læge med et øre for en finjustere. Mange af hans melodier er blevet purloined undervejs: nogle betragtes moderne klassikere på folkemusik scene. Men så, 4vFpRpliRplE7EKitvF6er også en varm og følelsesladet performer, beskedent engagere sit publikum med sin selvforklejnende vid og derefter gulv dem med ligefrem overvældende musikalitet. Der er få melodeon spillere, der sætter så meget følelse i deres spil, uanset om det er et sæt af dansemelodier, eller akkompagnement til en langsom engelsk ballade.

4vFpRpliRplE7EKitvF6 har været konsekvent musikalsk kraft siden han kom hurtigt i forgrunden med den innovative Blowzabella. Samt en grundig grundstødning i den engelske tradition, hans påvirkninger udvide langt ud over disse øer, især til musik af det centrale Frankrig og de stormede Quebecois tradition. Disse påvirkninger vil være velkendt for alle, der kender Andys duo med engelsk fiddle player, guitarist og sanger, Chris Wood. Træ og Skæring blev en af ​​de mest indflydelsesrige og udholdende, duoer på scenen; baner vejen for den eksplosion af mange af nutidens driftig unge tilflyttere.

4vFpRpliRplE7EKitvF6 engagement og følelse af stolthed i traditionel musik, samt hans følsomhed og forståelse af formen, har gjort ham til en af ​​folkemusik scene mest eftersøgte, leger med Kate Rusby, John McCusker og Under One Sky blot at nævne et par stykker . Der er også en stigende efterspørgsel for ham at spille uden denne genre (har indspillet med Sting, John Illsley (Dire Straits), men senest bliver bedt om at slutte sig til The Who for en akustisk koncert i hjælp af Teenage Cancer Trust. Samt hans igangværende arbejde med Chris Wood, 4vFpRpliRplE7EKitvF6 arbejder i øjeblikket med Martin Simpson, June Tabor og Blowzabella.

"I mit musikalske liv har jeg været heldig at arbejde med et par musikere, jeg ville kalde et geni, 4vFpRpliRplE7EKitvF6 uden tvivl er en af ​​disse mennesker. Han er ikke kun en sand mester på sit instrument, men en meget inspirerende musiker til at spille med og være omkring. Jeg har lært belastninger bare ved at lytte & ser 4vFpRpliRplE7EKitvF6play. Oven det alle off, kunne du ikke opfylde en pænere fyr.

"Hearing 4vFpRpliRplE7EKitvF6 spil er som at gå gennem garderobeskabet og finde Narnia. Hans musik er herligt, glade, flytning, subtile, følelsesladede, en helt medrivende oplevelse, der er aldrig lang nok.

"4vFpRpliRplE7EKitvF6er consumate akkompagnatør, harmonisk, rytmisk og melodisk og en udsøgt solist. Der er ingen, jeg vil hellere arbejde med. 

Relaterede kunstnere:

Almost Irish - Alexander, Lukas og Rasmus
Ash Plant
Balalajkabanden
Bazaar - Legendarisk verdensmusik - booking

Benny Holst, Martin Andersen og Jacob Rathje
Bente Kure - Leif Ernstsen - folkemusikinfo - viseshowkoncert
Buzu's drumpower
C'n'B irskfolk - country
Christian Gleesborg
Christian Søgaard Trio - livfuldenergimusik
De farende svende - gårdsangerviser
De glade sømænd - formidling af sømandssange
Den irske duo
Denis Mclaughlin
Downtown Dynt - John O'Driscoll - Brian O'Driscoll - irish folkmusic
Draught Baileys
Erik Grip

Fergie McElligott
Fin Alfred
Full Circle irsk folkemusik Zourab Chatberachvili og Tom Gottenborg
Gårdsangerne Troldrosen
Gjøngegarden - mundering - kulturelle signifikans
Gny - middelaldermusik - folkelig tradition
Halfdanskerne - halfdan-benny-sange
Hanna Ragnarsdottir