>Christian Søgaard Trio - livfuldenergimusik<

Christian Søgaard Trio - livfuldenergimusik

Pas på, når Christian Søgaard Trio pakker instrumenterne ud og tænder mikrofonen.

Før du får set dig om, har de tre spillemænd forført dit hjerte og smittet dig med svimlende livsglæde.

Godt hjulpet af de to gode tekstforfattere Rune T. Kidde og Pernille Plaetner åbnes der for et nyt og originalt univers.

Det er ualmindelig svært at sidde stille på stolen og holde fødderne i ro, når Christian Søgaard Trio tager fat. Med en livfuld og energisk blanding af nye viser og velkendt verdensmusik, strømmer de tre spillemænd deres publikum i møde, og aldrig så snart er koncerten i gang, før man er hvirvlet ind i en overvældende verden af skøre tekster og underfuld musikalitet.

Trioen, der består af sangeren Christian Søgaard på harmonika, Morten Nordal, guitar, og Jens Holgersen, kontrabas, har eksisteret i 5 år og har 3 cd’er samt et utal af koncerter bag sig. Det forstår man godt, for har man først én gang stiftet bekendtskab med den charmerende trio, er man solgt. De fortæller historier, der får smilene til at sidde løst. Og de gør det, så let som ingenting. Virtuositeten sprøjter ud af knaphullerne på alle tre musikere, uanset om de giver den gas i et instrumentalnummer af verdensformat eller dykker ned i deres rige repertoire af nyskrevne, danske viser.

De fleste af viserne er skrevet af forfatterne Rune T. Kidde og Pernille Plaetner, der har digtet om alt fra kærlighed og modersmål, til drømmen om at ligge på den lade side og leve sit liv con amore… Det går fra stilfærdige hymner til vild ramasjang, og alt serveres med et mere end lunt glimt i øjet. Sangene udløste da også stribevis af hjerter og stjerner i avisernes anmeldelser, da de i efteråret 2010 blev udgivet på cd’en ’Skør, skæv og svimmel’.

Christian Søgaard har tidligere kørt landevejene tynde sammen med Povl Dissing, som han var fast akkompagnatør for gennem mere end 10 år, før han selv sprang ud som sanger og entertainer. Også Rasmus Lyberth har i årevis haft glæde af Christians harmonikaspil, som han stadig trækker på under indspilninger af cd’er og på sine utallige turneer både herhjemme og i Grønland.

Morten Nordal, der tidligere er kåret som Årets Fynske Jazzmusiker, er kendt for en mesterlig teknik, der nærmest giver stemme til guitaren. Morten er trioens dragende poet, hvis fantastiske overskud af idéer og påhit spontant triller ud af ærmet og ustandselig rammer publikum et blødt sted langt inde.

Endelig er der Jens Holgersen, der med sin kontrabas lægger musikkens solide og særdeles velswingende bund. Jens har en årelang karriere som bassist indenfor jazz og folkemusik bag sig, og også han er i dag fast med på holdet bag Rasmus Lyberth.

Fælles for de tre spillemænd er det kolossale nærvær, de viser både hinanden og publikum, når de står på scenen. Det er et nærvær, der brænder igennem, også helt ned til de bageste rækker, hvad enten trioen befinder sig på et lille, intimt spillested eller i en koncertsal.

Skal der virkelig være fest, eller festival måske, kan trioen udvides med Klavs Bo Larsen på trommer og Julie Andersen-Høyer på kor. Så hedder den Christian Søgaard Trio Grande – og det betyder bare, at der er endnu mere af det hele.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:

:.02057.2489 Peter Larsen - Skuespiller i solvognen.: . Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling med Anne Marie Helger . ::Torben Zeller:: Præsentationsskuespiller - foredragsholder . ::Joachim Boldsen - håndboldforfatter:: . Morten Ramsland - forfatterforedrag . ::Lotte - Søren Hammer - debutforfattere til svinehunde::

Her kan du se en liste over vore kunstnere inden for jazz og swing:

All-time Jazz- og Swingband - lydniveautempo
Almost Ella Jazz Trio
Arosia
Basement Jazzband
Bernadotte Swingers
Bjarke Falgren
Blaa Mandag Jazzband
Bourbon Street Jazzband gallery
Brigitte Escobar Trio
Cheese'n Wine Music - Henrik Bay - Niels Stuart - Smoothjazz i verdensklasse
Danish Dixieland Band
Favorittes - vokalswingtrio - kontrabas
Fessors Kvartet
Frei´s Jazz
Full House - 3 musikere
Hans Knudsens Jumpband
Ib Glindemann's Orkester
Jangmark og Vinsand swingtime
Jazz Buffetten
Jazz Five
Jazzkavaleriet - gangigadenjazzmusik
- Jazznødderne: Swingende jazzmusik - krydret med vanvittige påfund og skøre indfald
JazzOBS
Jazzeau - Up-front baggrundsmusik
Jensens Jazz Serenaders
Jesper Thilo
Jordans Drive
Just Friends - jazz - swing - bossa nova
JØRGEN SVARE NEW JAZZ TRIO
Lake City Jazzband
Louisiana Jazzband sangerinden Daimi
Madam Blue's Jazzband
Majken og Fjeldtetten
Maria Emig & Tommy Garcia Duo
New Orleans Swing Band
Nissenbaum Trio
Nulle - Verdensorkestret
Onkel Dunkel
Organic3 Niels Ove Sørensen feat. Benjamin Koppel
Papa Bue's Viking Jazz Band
Poul-Erik Kreinøe's Kvartet
::Prima Junior - funnyjiveplaying::
Ramsings Orkester
Ramsings Street Paraders
Seven Up
Sigurd Barrett and The Cigars
Silver Rosendal Stompers
Singers - rf02064.2658
Sinne Eeg - jazztalentsolist
::Six City Stompers - entusiastiskt traditionelt jazzband::
Some like it hot: 6 kvinder stort swing-orkester
SWEET SUE’s TRIO - En dejlig stemme, swingende evergreens - gode kendte spirituals
Swingslingers
The Barbars
The Dixieland Gypsy Band
Valdemar Rasmussen Trio - jazzformidling
Vestre Jazzværk