>Kernemusik<

Forside/menu

Efter mange barselsveer er Byens MusikVenner nu nedkommet med en nyskabelse: En februarfest som afløsning for de 60-er baller, der blev afviklet i februar gennem 14 år.

Interessen for 60-er ballerne var vigende, og derfor besluttede arrangørerne i år at slutte, mens legen var god, og finde på noget nyt.

Mange forslag var fremme til diskussion, blandt andet om wienerbal, discobal, klassefest som i tv, men et møde med turistforeningsformanden satte gang i udviklingen af det koncept, som præsenteres for publikum nu, fortæller formanden fra musikvenner.

Blandt de 11.000 gæster, som gennem årene har deltaget i 60-erballerne, har arrangørerne udnævnt 25, som får rollen som bordformænd.

Hver bordformand får overladt 29 billetter til videresalg, så der i alt kan deltage 750 gæster i festen. På et tidspunkt bliver navnene på bordformændene offentliggjort, så interesserede ved, hvor de kan henvende sig.

Februarfesten finder sted 8. februar i Hallen, og aftenens toastmaster er Peter Hansen. Musikken leveres af sønderjyske
O-S-3, der består af fire medlemmer og regnes for at være landets bedste fest- og danseorkester.

I Februarfesten lægges der vægt på fest, stemning, hygge, livsglæde, god mad og dans. En stor del af det oprindelige kernepublikum til 60-er ballerne er efterhånden faldet fra, men stadig satser arrangørerne på et voksent publikum til den nye festtype, fastslår Karsten Højen. Der er ikke tale om en ungdomsfest.

Lørdag 15. marts er der dømt nostalgi for de danseglade, når pengeynglerne i Idrætsforeningen arrangerere 60'er fest i hallen.

Allerede nu er billetsalget til festen i fuld gang hos både købmanden og brugsen i byen, samt hos banken i byen.

 Billetprisen er 185 kroner, og for denne pris får deltagerne ud over mad mulighed for masser af motion på dansegulvet med jitterbug og andre af datidens populære danseformer til levende musik fra scenekanten leveret af danseorkestret Rock It.

- Vi håber, rigtig mange vil deltage i vores 60'er fest. Selv om fristen for billetkøb udløber her i weekenden, kan yderligere interesserede dog stadig nå at købe dem frem til og med tirsdag.

Tidsfristen er nemlig nødvendig af hensyn til bespisningen og den praktiske tilrettelæggelse, erklærer pengeyngleren og tilføjer: - Og for at det skal blive en rigtig hyggelig 60'er fest, opfordrer vi publikum til at møde op i datidens hotte look.

 Sammen med Henny udgør hun dette års pengeynglere i idrætsforeningen, efter af tredjemanden m/k, er rejst fra byen.

 De to kvinder kommer dog ikke til at stå alene med arrangementet. Byens Kro leverer traditionen tro maden, og en flok frivillige fra Byens drætsforening står for barsalget.

Allerede lørdag formiddag begynder frivillige fra badmintonafdelingen i Idrætsforeningen at stille stole og borde op i hallen, og foldboldafdelingens medlemmer sørger om aftenen for at servere maden og rydde op, når 60'er festen er slut engang efter midnat

Relaterede kunstnere:

 

Jukebåx
Jutlandia - fest-danseorkester
Kandis
Kansas City Stompers
Kim og Hallo
Kingo on the Rocks - partymusic
:.Klaus - Servants.: Succes med trådløst indslag
Kleine Bierstube Kapelle
Konexion Partyband

Luke and the Skywalkers
Mac Biller Band
Mats Rudklints Trio
Maud & Mænd
Miami med Lotte Lisby
Moccamind - musik-ikonhits
Mr. Pop
Musikmagister Pilgaards Orkester

h5zM957Zo2SMBXTx
Older1laugs Kro