>Kansas City Stompers - en underholdningsmaskine<


Kanasa City Stompers - underholdningsmaskine

Kansas City Stompers er en af de længstlevende underholdningsmaskiner i Danmark, vi her kan præsentere. Navnet nappet fra byen der var et musikalsk kraftcenter i 30erne - og for den unge klarinettist Niels Abild, et oplagt navn til hans band, der havde sit første betalte gig i 1951!

Musikken var jazz - i det grænseområde mellem swing og trad., der også siden har været udgangspunkt for Kansas City Stompers. Ensemblet er dog aldrig gået af vejen for blues, pop, rock, samba og hvad tiden musikalske fænomener nu har gået og heddet.

Navnet Kansas City Stompers har først og fremmest skullet borge for musikalsk kvalitet - mens den årelange popularitet også skyldes at bandet aldrig har aldrig rynket på næsen af, hvad der nu var populært hos publikum. "Underholdning med stil", er det prædikat nogen har givet Kansas City Stompers.

Gennem årene har orkesteret været arbejdsplads for en lang række af de fremmeste musikere i Danmark - og da det gik hedest til, spillede Kansas City Stompers op mod 350 koncerter om året. Dette lod sig da også kun gøre - fordi bandleader Niels Abildgaard, gerne havde flere ensembler af samme navn på landevejen samtidigt. Det er nemlig ikke navnet på den enkelte musiker der gør Kansas City Stompers - men det musikerne spiller. Sammen!

I besætningen har man kunnet finde gode kræfter som Alex Riel, Bo Stief, Peder Kragerup, Niels Stuart og Svend-Erik Nørregård - mens vokalen bl.a. er blevet varetaget af Sanne Salomonsen, Gitte Hænning, Birgit Lystager, Daimi, Otto Brandenburg og LillBabs.

I 1976 udgav Kansas City Stompers "Tid til livet", hvor bl.a. Daimi medvirkede.

I dag hedder sangerinden Rikke Mølgaard - der som hendes forgængere boltrer sig ubesværet i mange stilarter. Bag hende garanteret en flok professionelle musikere - og tilsammen vil de gøre hvad de kan for at leve op til de stolte traditioner for varemærket Kansas City Stompers.


Kanasa City Stompers fås i alle størrelser - Duo - Trio - Kvartet

Kansas City Stompers fås i alle størrelser:
Duo Trio Kvartet op til 15 personer + solister.

Kansas City Stompers - Velegnet til firmafester - festaftener og meget andet

Kansas City Stompers, danse,- pop- og underholdningsorkester. Velegnet til firmafester, festaftener og meget andet

Kansas City Stompers - Big band i Glenn Miller stil

Kansas City Stompers - big band i bedste Glenn Miller stil

Kansas city Stompers - mobilt gadeorkester

Kansas City Stompers som mobilt gadeorkester

Relaterede kunstnere:

Mads Barner-Christensen - rapkæftet blærerøv . TV Manden Henrik Dahl - 02107.5139 . 0218.111: Jytte Dreyer . Puk Elgaard - Temaet er "Karriere"

  Kansas City Stompers spiller Begivenhedsswingmusik til f.eks. frokostjazz.