>Kleine Bierstube Kapelle, Tyrolermusik in Lederhosen<

Forside/menu * Booking forespørgsel

Kleine Bierstube Kapelle - Tyrolermusik in Lederhosen

Kleine Bierstube Kapelle spiller morsom og underholdende tyrolermusik, med de originale arrangementer, den oprindelige påklædning, en hel masse af humor, meget populært lige nu.

Fra den tyske/østrigske sangskat til bierfest, sammen med forskellige andre morsomme sange, klokkespil, dans i læderbukser og dejlig dansemusik.

Her kan du lytte til musikken: Video

Tyrolerorkestret kan bookes fra 5 til 7 musikere, både til en hel aften og som et kortere indslag.

Besætning ved 7 musikere.
Sousafon – basun – bariton – trumpet – harmonika - klarinet og trommer + masser af sang
og jodlen.

Ved 5 musikere er harmonika og basun ikke med.

Orkestret kan endvidere også bruges som halvtimes indslag på et diskotek.

Kapelle er garant for en ægte Tyroleroplevelse med sang og bægerklang!

Til mindre arrangementer kan Kleine Bierstube Kappelle også bookes som trio i 2 x 30 minutter.

 

 

De berømte oktoberfester i det sydlige Tyskland, hvor der bydes på masser af øl og sang, bliver der også mulighed for at opleve sammen med Kleine Bierstube Kapelle.

Det bliver ganske vist en lokal udgave, men der bliver dog en fest med musik, sang, dans og underholdende indslag i bedste Tyroler-stil.

Festen holdes 11. oktober. Et otte mand stort Tyrolerorkester, står for underholdningen sammen med Little Big Band.

Som i Tyskland skal man sidde på bænke ved langborde. Tjenerne vil være i lederhosen og servitricerne i Dirndl-kjoler. Til middagen serveres 1-liters øl. Bag arrangementet står Pigegardens forældreforening og det lokale supermarked.

Pigegarden spiller, når gæsterne ankommer til festen.

Der bydes også på musik en lettere genre, så musikfesten vil komme til at byde på masser af både festlig og underholdende musik.

Tyrol

Den musikalske billede af Tyrol uden for landet blev opfundet i det 19. århundrede af sangere, musikere og sangere kaldet National, som turnerede med kostumer, Schuhplattler og jodlende til Amerika. "Tyrolean Aftener", og Zillertal kvindebedårer var som en pioner og bannerfører for en kommercielt orienteret folkemusik.

Men væk fra musikbranchen bor inden for mange familier, i små grupper og lokalsamfund traditionelle folkemusik, som udviklede sig meget kreative.

Siden 1974 i Innsbruck, hvert andet år "Alpine folkemusik konkurrence", der har bragt mange grupper og størrelser af den traditionelle folkemusik af pleje i hele Alpeområdet.

Blandt de vigtigste instrumenter tyrolsk folkemusik omfatter harpe, som bruges både som solo og som en ledsagende instrument. Et særligt kendetegn er den vokale solist fremsat jodlen sang med en sjov indhold.

Blandt de orkestre, der vil bidrage til løjerne er således det lokale Tyrolerorkester. Det så dagens lys i 1983 og har stort gennemtræk.

En god fast stamme har dog klamret sig til den utrættelige og aktive leder og formand, gennem alle år. Orkestret spænder vidt.

Man benyttede sig af det gode sommervejr til en lille ølfestival torsdag eftermiddag. Der var også rideture med en vogn trukket af rigtige bryggerheste, og musikken klarede Tyrolerorkestret.

For at vende tilbage til de tre nævnte øl: Samuel Adams er en pilsnertype fra USA-storbyen Boston, Riggwelter stammer fra det område i Midtengland, der tidligere har været dansk.

Relaterede kunstnere:

Festmaskinen: 4 - 5 - 7 - 9 - 11 musikere

:.02057.2489 Peter Larsen - Skuespiller i solvognen.:

Anne Marie Helger:: Komikøs - søllement - unplukket forestilling med Anne Marie Helger

Nicolai Moltke-Leth - livskontrol - osteklokke - 0254.1198