>Bongoes - danseorkester - booking<

 

Bongoes - danseorkester - Birger Jepsen - bookingBongoes har eksisteret siden 1964 og er dermed et af Danmarks ældste danseorkestre.

Orkestret har spillet overalt i landet på hoteller, kroer og haller m.v. - Igennem de mange år har der naturligvis været udskiftninger af besætningen, men Birger Jepsen på bas har været med i alle årene, og har videreført Bongoes uden ophold i de mange årtier.

Bongoes har mange album udgivelser på sit CV – lige fra de gamle kassettebånd, single og LP- plader samt CD`er.

Besætningen i 2019 består af følgende: Finn Kannegaard på trommer, som har været med i mange år, Søren Klang Kristiansen på keyboard, Bill Dale på guitar og Birger Jepsen. Søren og Bill har en fortid i kendte Hadsund orkestre som Les Manes og Wind Set.
Bill som kommer fra London har i sine unge dage turneret med store engelske navne overalt i Europa samt flere andre lande.

Repertoiret består dels af de gode gamle 60`er og 70`er hits blandet med danske hits fra Kim Larsen – Shu-Bi-Dua – John Mogensen og Bamse m.fl. – altså musikken fra ”din ungdom” - som gik til bal i Nordjylland i 1960`erne og halvfjerdserne og årene frem da der var gang i den på en masse dansesteder.
Relaterede kunstnere:

Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music