>YwwzY94XTOQ9Ywly<

Forside/menu

D POP musiker: "Yours to Keep" En pudsig debut. Snart fyrig og fræk og fandenivoldsk med en pågående attitude af "her kommer jeg, og så må du bare tage mig, som jeg er" lidt ligesom hos en Ronan Keating.

Snart alvorligt underdrejet og indadvendt med følsom bund af country/folk. Altså skiftevis fredag/lørdag aften og fuld-fart-frem - og melankolsk, blålig søndag eftermiddag.

Det kan godt lyde lidt hen i retning af de mest slebne sider hos Sko/Torp og Thomas Helmig. Eller som de mest eftertænksomme øjeblikke hos et væld af country- og folk-navne.

Men det er ærkedanske musiker, i årevis korsanger hos en slags "Hvem Hvad Hvor" inden for dansk musik, blandt andre Alberte, Søs Fenger, Sanne Salomonsen og Søren Sko - men nu oppe i fuld højde under eget navn, med egne ord og toner og eget band.

Og dét er ikke kedeligt. Selv om man lige skal vænne sig til de bratte overgange mellem kontakt, kompakt lige-på-pop og sårbar skrøbelighed.

Efter den tjeppe "Stop Wasting My Time" - sommerens lydspor på flere radiostationer - den lækre funky "How About Kissing" først til at lægge sig til rette i øregangen.

Sammen med den lige så pågående "A Song of Love". Og så virker musikeren til at have overblikket. Han ved, hvordan en elegant pop- eller country/folk-sang skal drejes, men han kan godt lige pludselig lege lidt med overgangene. Men først og sidst er han en dreven hitmager af den type, der både kan levere den hurtige vare og det mere langtidsholdbare.

Lørdag aften er der mulighed for at høre amtsbandet West Blue på det, der godt kan kaldes hjemmebane - i hvert fald for nogle af musikerne. Det er Café, den ene del af Restaurant i Vestergade, der har hyret West Blue.

Dermed står den på country og western i den nyere, friske ende. Oprindeligt bestod West Blue blot af sangerinden og 3 musikere.

Sidste år var dog skelsættende for dem, da de opnåede den fornemme titel af amtsorkester fra januar i år. Dermed voksede Westblue til seks medlemmer, så der nu også spilles på tangenter, trommer og percussion samt synges kor.

Western-bandet komponerer og skriver selv sin musik men krydrer gerne med et par Willie Nilson og Patsy Cline covernumre. Amtsmusikudvalget samt Statens Musikråd støtter bandet, og derfor kan musikerne give koncerter til lave priser. Dermed er der en god chance for, at Westblue kommer meget ud at spille.

Pakhuset på havnen har som altid levende musik i weekenden, hvor Bandet fredag og lørdag underholder. Bandet har gennem de sidste år sat sine fodspor hen over det danske land.

Denne trio, der ernærer sig ved at spille Country & Rock'n Roll,, har med sin musik, og intime vittigheder formået at skabe sig en større fanskare. Orkestret - trioen - kommer med et repertoire, der spænder fra hårdtslående rock'n'roll til swingende country.

Værtshuset har på programmet fredag og lørdag det fem mand store orkestret, som leverer gammeldags rock'n'roll, blues og country-musik. Klubben har som altid fra torsdag til lørdag Sussi og Leo på scenen.

Hotelet melder sig også på den lokale musikscene med musik og dans lørdag aften med 2 musikere. Hertil kan også købes natmad.

Relaterede kunstnere:

A Fistful Of Dollars
Badlands
Bendix Band

Bibi - Snif - Couple Of Cowboys
Birger Steiwer countrysolistunderholdning
Blue Boots
Country Crew
Country Expressen
Country Sisters - entusiastisk pigeband - 31012012134515
Dark Horse Country Band
Desert Track
Doctor Django and his nurses
Eigil Linddahl - country-pigtrådssanger
Flemming Fiol - sindsygsizer - rock-pop-countryformidling
Gigi and the Farmers
Granny's
Hans Henning - Solo
Hans Henning og Peter
Hawkeye and Hoe

Henriette Andersen
Ivan Johnsen Band
Joe Hansen Bros.
Karin`s Square Dance
Mac Biller Band

::Mister Jack and the Daniels - cowboyhatmusik::