>Ivan Johnsen Band<

Booking forespørgsel

Ivan Johnsen Band

Det hele startede for mange år siden i countrybandet "Jan, Ivan & Benno". Efter 9-10 år med samme besætning og udgivelsen af MC + singleplade samt en CD med titlen "Lang vej hjem", blev et par mand udskiftet og bandet tog navneforandring til "Roadhouse". Senere dannedes bandet "CMT's", som i mange år var fast husband i countryteltet i Århus Festuge. CMT's lavede i 1994 CD'en "Pickin' my guitar".

I 1998 blev et studieprojekt med nogle danske sange (lidt mere rock/pop end den hidtidige countrymusik) til et nyt band: Ivan Johnsen & De store poeter. Cd'en "De store poeter" blev udgivet i marts '98 med stor radio og tv-succes, men gennembruddet på de store scener lod vente lidt på sig.

I dag spiller den hårde kerne stadig sammen under navnet "Ivan Johnsen Band", dog med lidt skiftende guitarister. Stilen er i dag utrolig varierende, alt efter hvad publikum og arrangør ønsker at høre, men uanset om arrangementet er "pure country", "Rock'n roll" eller en god blanding er den gense reaktion: De kommer sgu' ud over scenekanten de drenge.

Udover diverse bands har man altid kunne opleve Ivan som solist eller i duosammenhæng rundt omkring på de mindre spillesteder.

I 2007 rejste Ivan Johnsen til USA for at indspille en ny CD Victory Boulevard med ingen ringere end Pete Anderson som producer.

Ivan Johnsen omgiver sig altid med dygtige musikere. The New Direction, som er bandets nye navn, er ingen undtagelse. Nyt er måske så meget sagt, for der er gamle kendinge på flere pladser.

Mester selv, Ivan, synger og spiller guitar, som han plejer.

På trommer har vi Claus Daugaard, som har været fast mand i adskillige år. Han er kendt fra mange andre sammenhænge, bl.a. bluesorkestret Blue Junction og Rollin' S.T.O.N.E.S.

På guitar har vi fornøjelsen af at præsentere Bent Warny, som har tilført Ivan's musik og den nye CD en ny og spændende lyd. Vi glæder os til at høre meget mere til Bent.

Alt i alt et glimrende livehold, der til fulde yder den gode lyd på Cd'en New Direction fuld retfærdighed.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Opdateret 13. februar 2012 - 20:49:11

Menu:
Startsiden . Artister . Børneaktiviteter . Børneunderholdning . Country . Danseorkestre . Diskoteker . Duo musikere .
Folkemusik og viser . Foredrag . Gospel . Jazz . Klassisk musik . Komikere . Konferencier . Musikere søges . Receptionsmusik . Rock og Blues . Serveringsteater . Solister . Solo musikere . Street Parade . Tryllekunstnere

Musiker-Børsen ApS -  Aage Jørgensen - Slåenvej 3 - 6600 Vejen - telefon 75 36 34 40 - aage@musiker-boersen.dk

Relaterede kunstnere:
::0260XZ - rap - 5/1-10/19:40:25 - Per Vers:: . 0262.1369 - Peter Tanev 11/2-10/11:31:24 - vinterskøjter . Cafe Kølbert - hele Danmarks serveringsteater . Christine Feldthaus

Her kan du se vores udvalg af bands:

A Fistful Of Dollars
Badlands - countrycowboyviolin - DK
Bendix Band
Bibi - Sniff - Couple Of Cowboys
Birger Steiwer countrysolistunderholdning
Blue Boots
Country Crew
Country Expressen
Country Ninette
Dark Horse Country Band
Desert Track
Flemming Fiol - sindsygsizer - rock-pop-countryformidling
Gigi and the Farmers
Granny's
Hans Henning - Solo
Hawkeye and Hoe

Joe Hansen Bros.
Karin`s Square Dance
Mac Biller Band
::Mister Jack and the Daniels - cowboyhatmusik::
Peter Abrahamsen & Bell Pepper Boys
Rattlesnakes

Tamra Rosanes - magisk stemning - stor countrystemme
Tender Experience
Traffic Jam
Winchesters