>Dyr i drift - musikalsk rundrejse - booking<

 

Dyr i drift - musikalsk rundrejse - bookingDyr i drift tager børnene med på en musikalsk udflugt i naturens rigdom.

Kvartetten Dyr i drift har eksisteret siden sommeren 2005, hvor de fire erfarne musikere og skolelærere har skrevet sange og spillet koncerter med deres egne og veldrejede naturfaglige sange for børn og barnlige sjæle.

Teksterne handler om dyr og naturen beklædt i en nutidig og velklingende pop/rock/jazz ramme. Dyr i drift spiller seriøs melodisk børnemusik i øjenhøjde med barnet. Målgruppen er aldersgruppen ca. 0-12 år. I 2006 indgik orkesteret et samarbejde med det firestjernede og anerkendte naturmuseum Naturama, og de udgav i fællesskab ep’en ”Moskusoksen Mille”.

Tag med på en yderst behagelig, underholdende og alsidig musikalsk rundrejse, hvor du bl.a. vil kunne møde og lege med sjove, seje eller mærkelige dyr.

Af koncepter har vi: dyrene på bondegården, dyrene i fortiden, dyrene i Grønland, dyrene i Afrika, dyrene i skoven eller f.eks. dyrene i din idé (vi sender dig en dyreliste, og du vælger frit 10 dyr, vi skal synge og lege med).

Af bare nogle af de spændende dyrekarakterer, vi har skrevet sange om, kan nævnes: den småfisende moskusokse Mille, den lille, men farlige krokodille, den kærlige og særlige kat Elvis, den rejselystne elefant Albert, balladen om dræbersneglen, det coole dovendyr m.m.

Et Dyr i drift show varer ca. 45 - 50 minutter, og kan bookes som duo, trio, men allerhelst som kvartet. Under showet aktiverer publikum gennem fortælling, sang, dans og forskellige lege. De kan også engageres til workshops, hvor man kan folde, klippe, tegne og spille brætspil om deres forunderlige dyr.

Musikerne er:

Søren Lomholt, Keyboard
Jonas Hellerstedt, Guitar/sang
Morten Overgaard-Larsen, Bas/sang
Kristian Eriksen, Trommer/kor

Temakoncerter:

Skovens dyr
Bondegårdens dyr
Afrikas dyr
Grønlands dyr
Fortidens dyr
De mærkelige dyr
De seje dyr
Julekoncert (”Grønlands dyr”, ”Søren Banjomus”, ”Kender I den om Rudolf”)
Fastelavnskoncert (”Fastelavn er mit navn”, dyre-limbo, dyre-boogie-woogie, dyredanse-stopdans, udvalgte sange fra Dyr-i-Drifts sangskat)
Dyr-i-Drift kan spille på små steder og op til en lille sal med deres eget PA-anlæg. Det svarer ca. til 0-500 mennesker.

Målgruppe:
Børn op til ca. 12 år og deres forældre.
Institutioner: vuggestue, dagpleje, børnehave, indskolingen fra 0.-4. klasse.

Gimmicks:
Dyr i drift har hjemmelavet rasler med til fri afbenyttelse.
Mini-koreografier: en dyredanse-stopleg, strudsedans, Elvis Presley ben, Willy Vildsvin rytmeskridt, Isbjørnen Ibs bossatog, dansearme med Grizzlybjørnen Jørn, nede med det hele rap-arme.
Quiz og spids ører i bondegårdsrappen.
Vokalt: fælles mundprut i ”Moskusoksen Mille”, et skrig i ”Rotten Ruth”, elefantsnabelsvaj og nyn i ”Elefanten Albert”, få spækhuggeren væk tilråb, uh uh i ”Hornuglen Hannibal”, et la la-ende myreoptog, brøl med Løven Lars, hyl med polarulven.
Bliv guitarskudt af de skøre jægere i Hjorten Jon.
Til enkelte sange tegner orkestret dyret, der skal synges om på scenen.

 

 

 

De fire lærere i Dyr i Drift udgiver første fuldlængde-cd med sang og musik om "Skovens dyr", og så drømmer de om at lave et DID-land med sunde og dyriske forlystelser for børn
SVENDBORG: Ved Valdemars Slot kan man 19. august høre en koncert med den børne-og dyrekære kvartet "Dyr i Drift".

Før koncerten holder de fire skolelærere med stor succes omkring deres sange om dyr for børn og barnlige sjæle, release på deres første cd i fuld længde . "Skovens dyr" har her fået deres egne tekster og melodier af de to sangskrivere Jonas Hellerstedt og Morten Overgaard-Larsen, der også kan høres på guitar, banjo, mundharpe og sang samt bas kazoo og sang, Søren Lomholt på keyboard og pift og endelige Kristian Eriksen på trommer og percussion.

De fire har altid tegnet de dyr, insekter og fugle, de sang om. I materialet om "Skovens dyr" er de fire endda selv tegnet som sort hvide manga- figurer, lige til at farvelægge. Hele landet har efterhånden fået øje på de dyre-og børnevenlige herrer, og man spiller nu koncerter over hele landet.

Et møde med fotografen Henrik Lassen på Roskilde Dyreskue, hvor Dyr i Drift gav koncert, satte drømme i gang.
Australske udgaver
- Fotografen sagde, at vi lignede en kvartet, der hedder "The Wiggles" i Australien. De er fire fyre på vores alder, der sammen med en dino-saurus, en blæksprutte og en hund underholder børn med sange om naturen. De har deres egen forlystelsespark, og dét satte drømme i gang om det videre DID-koncept, fortæller Jonas Hellerstedt, der sammen med de andre tre gerne så fremtiden bogstavelig "dyr i drift" med for 20 millioner kroner i fondspenge at skabe et DID-Legeland for målgruppen 0 til 12 år på Sydfyn.

- Vi kan virkelig flyve højt som vores Ida Sommerfugl på den nye plade om et sundt familiekoncept i en sund økologisk naturforlystelsespark, drømmer Jonas Hellerstedt.
Søger om penge
"Dyr i Drift" har foreløbig meldt sig som ansøger til "Det store projekt" på tv.

- Det kan give reklamen, og så ved siden af sangene skriver vi på en større projektbeskrivelse at søge penge på, fortæller Jonas Hellerstedt.

-Hvor skal DID-land ligge?

- Stadig på drømmeplan, så var et område på Vindebyøre eller ude ved den ny motorvejskæring ved Skårup, særdeles velegnet, siger Jonas Hellerstedt.Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music