>Olielampereception<

Forside/menu

Takket være en vellykket reception lørdag aften ved det nye kulturhus i byen, er der nu cirka 30.000 kroner ekstra til at gøre godt med, og pengene skal i den nærmeste fremtid blandt andet bruges til køb af stole og borde.

- Allerede i næste uge rykker Lokalhistorisk Arkiv og Peters Handel ind i det ene af de tre rum på første sal, og de computere, der hidtil har stået på skolen, vil også hurtigt blive flyttet over i kulturhuset, fortæller formanden for byens Borgerforening.

Hun venter desuden, at der inden længe vil blive indkaldt til et borgermøde, så der kan vælges et brugerråd og laves en husorden.

Der er flere forskellige ting, der skal organiseres, for eksempel rengøring, nu hvor kulturhuset er ved at være klar til at blive taget i brug. Disse ting kommer formodentlig på plads i løbet af en måneds tid.

De 42 gæster, der havde købt sponsorbilletter til festen lørdag aften, havde da også mange rosende bemærkninger til de nyrenoverede lokaler på 1. sal i den tidligere inspektørbolig i forbindelse med rundvisningen, og der var også rundvisning i Petersens Have, hvor der efter sigende skulle gemme sig en række specielle planter.

Haven er opkaldt efter inspektøren, som boede i inspektørboligen for nogle år siden, og som blandt andet var kendt for en meget flot have.

Haven og teltet i haven var da også rammen om festen lørdag aften, en flot og hyggelig ramme med godt vejr og en liflig duft af helstegt pattegris, som for øvrigt var leveret gratis af lokale sponsorer.

Den lokale musiker, Henrik Nielsen sørgede sammen med en anden for receptionsmusik, og den lokale handels- og håndværkerforenings olielamper sørgede for den rette hyggebelysning i haven. Der var stor tilfredshed blandt gæster med, at det nu endelig er lykkes at få et kulturhus i byen, efter at man har snakket om det i så lang tid.

- Nu er første fase ved at være overstået. Næste år handler det så om at få indrettet en skolefritidsordning i stueetagen, noget som kommunen jo skal finde pengene til.

Tredje fase bliver, hvis og når det lykkes os at finde pengene til det, at der skal laves en terrasse ud fra kvisten, som så bliver overdækket, og hvor der skal indrettes en scene. Vi håber nemlig på sigt på, at vi også kan få nogle udendørs arrangementer, for eksempel syngespil og teater, siger formanden.

Relaterede kunstnere:

Jazz by Heart - Karin Juhl vocal - Daniel Van Kranendonk guitar - intimt jazzmiljø
Jazz Me Up
Jesper Thilo trio til receptioner

Just Friends - jazz - swing - bossa nova
Kasper Søeborg - Stemningen og roen fra én eneste spansk guitar
Københavns Wienertrio
Lise Ellevang - pianistinden

Lowisa Wennesz - harpenist
Maria Emig & Tommy Garcia Duo
Mickey Holm-Pless
Moccamind - musik-ikonhits
Max Wolff
New Orleans Swing Band
Nulle - Verdensorkestret
Onkel Dunkel

Pablo Picasso - easylistening
Poul Mørk-Hansen
René Schmidt - Komponist - Musiker - Folkesanger
Romantic Strings: 0182.9032 Harpenist og violinist
Schwung

Steven Hart
Sweet Sue's Trio
Tom Pedersen
Tropical Steel Band
Walter Clerici

UGptsT4muT5yuTp4