>Tennis Band<

 

Tennis Band - teenage gejst - concertHvornår har du sidst været til koncert med Take That, Haddaway, Katy Perry, Nirvana, Kim Larsen, MC Hammer, Ace of Base, Lady Gaga, Green Day, Village People, Rasmus Seebach og Robbie Williams på én og samme aften?

TENNIS giver dig serveesserne indenfor de sidste fem årtiers hitmusik i et sprudlende, velspillet og nærværende show med energien og følelserne uden på tennisshortsene.

Kodeordet er "UNDERHOLDNING", når de dansekrævende hits ryger over nettet med 200 kilometer i timen.

TENNIS har i løbet af de sidste 18 år leveret uforglemmelige koncertoplevelser i hele landet og dele af det store udland, og de mere end 8.000 fans på Facebook vidner om TENNIS' popularitet.

Prominente venues som Train, SMUKFEST, Langelandsfestival, Samsø Festival, Haze over Harum, Danmarks Største Fredagsbar, Berlin Filmfestival og Thule Airbase har lagt græs til TENNIS' koncerter. Men også ved lukkede arrangementer for Zentropa, Novo Nordisk, Vestas, Grundfos og mange mange flere har TENNIS servet sig direkte i hjerterne på et bredt publikum.

For TENNIS gælder det ikke om at vinde, men om at få alle med. Derfor er TENNIS altid garant for en festlig aften, hvor pulsen kommer op over 180 i løbet af de første 5 minutter.

TENNIS leverer et professionelt show, der kommer langt ud over scenekanten, og skaber en publikumskontakt så håndgribelig, at du kan tage den gode stemning med dig hjem – hver gang!

Game – Set – Match





Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning

Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music