>Steen og Mads - Strengedrejerne - musikalsk stand-up<

Mads Westfall - karakterkomiker . Steen Svanholm - Akustisk Close Up - Comedy Show

 

Ikke bare stand-up—men dobbelt op!

Når Steen og Mads fra Strengedrejerne går på scenen starter en interaktiv leg, hvor alle kan være med. Det eneste som kræves er, at man har lyst til at grine.

Steen og Mads kombinerer komik og musik, vanvid og elegance, sprogsans og erfaring, timing og improvisation og charme og show

Steen og Mads er det perfekte valg til firmafester, konferencer, halfester, festivaler, spillesteder og private fester, og kan bestilles både med et musikalsk og festligt indslag og som konferenciers.

Det var da fedt, Steen!

Steen har verdens længste CV.
Siden han blev født i 1968 har han arbejdet med næsten hvad som helst.

Han er uddannet skolelærer med en efteruddannelse som sanglærer, og har udover lærergerningen blandt meget andet arbejdet som scenetekniker, instruktør, korleder, bestyrelsesmedlem, domsmand og dukkefører!

Som kunstner har han arbejdet med sangskrivning, komik, musik, skuespil, revytekster, oversættelser, arrangementer, dokumentarfilm og en lang række show– og cd-produktioner.

Steen synger, spiller klaver, guitar og bas og kan lave de underligste lyde med sit fleksible mundtøj.

Ved siden af samarbejdet med Mads er Steen frontfigur i Trio Cornelis, der som navnet fortæller spiller sange af troubaduren over dem alle Cornelis Vreesjwijk— som Steen synger på svensk!

Steen var manden bag etableringen af Strengedrejerne i 1990, og han har skrevet de fleste af duoens tekster og melodier.

Ja, det var ikke så skidt—Mads!

Mads er en atypisk entertainer.
Han er uddannet jurist, og han har haft en lang karriere i Justitsministeriet og Kulturministeriet, hvor han til sidst var kontorchef i 4 år.

Han har dog aldrig helt kunnet holde sig fra den udøvende kunst, og har altid spillet, sunget, optrådt og skrevet sideløbende med sin ”civile” karriere.

Mads synger og spiller bas og guitar, og han er duoens organisator, der står for kontakten med kunderne og den altid grundige planlægning.

Ved siden af samarbejdet med Steen har Mads etableret firmaet state of the arts, der arbejder med kunst, kultur og oplevelser på basis af fusionen mellem kreativ og ledelsesmæssig kompetence.

Desuden optræder han både som solist og med ”Fætterband” med sit eget showkoncept Verdens Bedste Sange.

Steen og Mads har optrådt for et halvt tusind firmaer, foreninger, offentlige institutioner, spillesteder, festivaler og privatpersoner over det ganske danske land.

Blandt mange, mange andre har de optrådt for
DA
Danmarks Statistik
Handelsskolen i Julianehåb
Hewlett Packard
HK
Magasin
Mercedes Benz DK
Navision
Profil Optik
SID
Social– og sundhedsskolen
Storebæltsforbindelsen
Transmedica
Unibank

Steen og Mads var i 7 år fast navn på sommerprogrammet i Tivolis Vise Vers Hus.

De har lavet 2 CD´er og en række shows i Kulturhuse, cafeer og på sommerhoteller i samarbejde med blandt andre Tom McEwan og Jesper Klein, og de har lavet radio-shows og optrådt i TV.

 


 


 

Søren Pilmarks Talente sind viele, und seine One Man Show organisiert, um ins letzte Detail.

Er zielt wie seine Shows nach vorheriger Breafing mit den Organisatoren .

Søren Pilmark führt auch mit seiner Show in Englisch!

Als Zeremonienmeister, ist er auch der perfekte .

Søren Pilmark ( * 16. Oktober 1955) ist eine dänische Schauspielerin und Regisseurin . Er studierte an der Schauspielschule in Aarhus Theater 1977 .

Søren Pilmark gehören von seinem komödiantischen Tage mit Per Pallesen bekannt. In der Vergangenheit mehr er in der Comedy-Gruppe Singen im Regen mit Henrik Kofoed , Niels Olsen und Asger Reher teilgenommen. In Singen In seinem Namen Omar papa, und der Lodge Magie Meister, und technisches Genie .

Er ist Mitglied des Magic Circle Dänemark, wo man Magie lernen können , und er ist definitiv ein gutes Zauberer.

Viele kennen Pilmark von DSB -Spots , wo er als der Eisenbahnzüge glücklicher Bahnsen mit Puppe Harry wirkt. Er war auch Gastgeber des Eurovision Song Contest in der Park im Jahr 2001 zusammen mit Natasja Crone .

Søren Pilmark debütierte 2006 als Regisseur mit dem Kurzfilm Helmer & Son, die für einen Oscar für den besten Kurzfilm nominiert wurde.

Ohne Pilmarks kenntnis registriert Produzent Kim Magnusson Film das Rennen um den weltweit bedeutendsten Filmpreis und Pilmark entdeckte es nur, wenn die Nominierungen bekannt gegeben wurde.

RRelaterede kunstnere:

Puk Elgaard - Temaet er "Karriere" . Gitte Jørgensen . ::Brian Hansen . a HREF="http://www.musiker-boersen.dk/per_vers.html">Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music