Forside/menu * Bookingforespørgsel * Video

>Hitfaktor<

Hitfaktor - 12112011135945

Røg og lys smyger sig om scenen, centrum for festen er sat.

Ud af røgen træder to skønne Diva’er i glitrende kjoler - Bandet sætter ind - Festen bliver for alvor skudt i gang!

Hitfaktor serverer en perlerække af hits, der holder dansegulvet på kogepunktet, og leverer et forrygende sceneshow med gennemtjekket koreografi, smittende humør og gimmicks - sammen med publikum skabes et energifyldt univers.

Hitfaktoren er svimlende høj når dansegulvet bringes i kog af megahits fra ABBA, Pointer Sisters, Tina Turner, Gloria Gayner og Sanne Salomonsen..

Hitfaktor er sammensat af rutinerede, professionelle og ikke mindst super energifyldte musikere, der garanterer den ultimative festoplevelse med det fedeste repertoire af hits der placerer publikum i en tidslomme med musikkens minder. Et show der emmer af energi - DU bliver revet med lige til sidste (ekstra-) nummer…

Annita og Lone spiller sammen med Søren Borre Larsen på bas og Rune Majland på trommer, samt Karsten Krambs på guitar. Karsten Krams er også er med i Sidney Lee Jam.

Musik - Amok på dansegulvet - Uden stop..

Det er Hitfaktor !!

 

   

Relaterede kunstnere:
0135.18 Ole Thestrup: Bookinginformation . Mads Barner-Christensen - rapkæftet blærerøv . TV Manden Henrik Dahl - 02107.5139 . 0218.111: Jytte Dreyer