>Sine & Frække Rikke - Bugtaleri<

Forside/menu * Booking forespørgsel

Sine og Frække Rikke

BØRNESHOW
Bugtaleren Sine & Frække Rikke er i dag et begreb hos mange børn (og voksne) og betyder ganske enkelt – super underholdning. Sines karriere tog rigtig fart efter hendes medvirken i TV2´s ”Scenen er din”, hvor hun tog alle med storm.

Sine er ung, men en meget erfaren underholder, der har optrådt overalt i Danmark og har stået på en scene de sidste 18 år (det er godt gået, når man kun er 22 år). Sine optræder både ved den private fødselsdag med 20 børn og for mange hundrede børn på Langelandsfestivalen.

Børnene elsker Sine – eller rettere hendes skønne og meget frække dukker, der får sagt alt det, man ikke må sige. Men i showet bliver det hele sagt med en medrivende humor med kant og med fuld pedal på det danske sprog. Det er underholdning så tårerne triller ned af kinderne af grin på både børn og voksne. Helt uansvarligt og umoralsk – underholdning på 1. klasse.

Naturligvis er der stadig mange, der ikke har oplevet Sine live. Men til gengæld kender de hende fra bl.a. tv programmerne Børene 1eren , Rundfunk, Go aften Danmark, Sommer Summarum m.fl. Så skal det lige nævnes, at taler man om bugtalerteknik, så er Sine nummer et i Danmark og blandt de absolut bedste i Europa. Oplev Sine live og bliv overbevist – og giv dine børn, jeres gæster og dig selv en uforglemmelig oplevelse.

Bugtaleren Sine - BUGTALERSHOW FOR VOKSNE
Bugtaleren Sine tager vennerne med på scenen, når hun fyrer op under det voksne publikum. I et rigtigt Sine Show medvirker Skildpadden Waldemar, Frække Rikke og en hemmelig gæst. Dette vanvittige team - Sine med vennerne - leverer den intelligente og hylende morsomme underholdning til både firmafest, julefrokost, receptioner, konferencer og din helt private fest.

Der er næppe noget mere underholdende, end når den teknisk super dygtige bugtaler Sine og hendes ”skæve” dukker sætter fuldt tryk på lattermusklerne med krasse bemærkninger om nationens aktuelle tilstand og vore kære politikeres seneste indfald.

Hertil kommer, at der til alle show kan udarbejdes særlige indslag så virksomheden, chefen, fødselaren eller brudeparret bestemt ikke bliver overset. Direkte reklame er også mulig.

Det vil være fair at nævne, at hovedpersonen i Sines bugtalershow for voksne er Skildpadden Waldemar, der med skjoldet fyldt med små snapseflasker og 180 års livserfaring, uden skam - og med et lille diskret hik - taler om alle de mennesker han har mødt i sit lange liv. Og skulle Waldemar blive lidt for selvhøjtidelig og lang i halmen, så er Frække Rikke hele tiden klar med et par mentale spark lige der, hvor det gør mest ondt – også på en skildpadde.

Sines bugtalershow for voksne er underholdning med humor og kant. Lige til stregen, men ikke over. En oplevelse som publikum taler om bagefter. Og du kan endda få showet skræddersyet til lige dit arrangement. Sine optræder både ved den private fødselsdag med 20 gæster og for virksomheden med 1000 ansatte.  Opdateret tirsdag den 4. august 2009, kl. 21:47:36

Sine har meget scene erfaring. Hun gik på scenen første gang allerede som 4 årig, hvor hun tryllede med sine forældre i Ålborg tivoli. Det at optræde blev hurtigt en naturlig ting for hende. Som 9 årig lærte hun sig selv at bugtale uden forældrene viste det. Og der fik hun Frække Rikke. I 1999 optrådte Sine og Frække Rikke 7 gange på tv Bla. med en 20 minutters portræt udsendelse i børne1éren. I 2002 fik Sine Gilbert og han blev hurtigt en del af showet.

Hun er med i "pjerrot og venner" hvor hende og Frække Rikke bl.a. medvirker på den cd, der er blevet lavet om pjerrot

Sine har sidst medvirket i tv 2´s ”scenen er din” hvor hun nåede til finalen.

Frække Rikke ved tasterne...
Hej, jeg hedder Frække Rikke og jeg er 6 år gammel. Jeg er smadder sød. Sine siger jeg er både fræk og uopdragen. Men det skal i ikke tro på jeg er nemlig født sød, smuk og dejlig!! Men jeg synes det er smadder skægt at drille Sine så hun bliver rigtig sur. Men hun bliver hurtigt god igen det plejer hun da. Og så er der jo Gilbert  han er en fugl, men det kan han jo ikke gøre for. Sine siger han er sød, men jeg synes han er VILDT irriterende. Jeg synes han ligner en *split-fjeret skvatnakke*. Han tror han er så klog, meeeeen det er altid mig der får ham ned med næbbet.

Ha´ det godt til vi ses *Frække Rikke*

Lidt om mig selv - Gilbert
Hej, Jeg hedder Gilbert. Jeg er Sines Ven. Her er lidt om mig selv. Jeg har haft en hård barndom. Allerede som æg havde jeg det svært. Jeg har altid været nem at ”slå Ud” Jeg er opvokset i et hårdkogt miljø. Jeg fik altid en på skallen af min far, når han kom sent hjem med en fjer på. Min bror hakkede altid på mig når vi fik et spil ande-dam. Åhhh han var så næbbet.

Mit Motto er: Jeg er Gilbert jeg er go`…. Rigtig go´ det ka´ du tro. (Den skal helst synges da jeg ikke er den store rapper)

Hilsen *GILBERT*

Opdateret torsdag, den 28. juli 2011, kl. 12:55


:.Lars Bom.: Lyt til hinanden og sig nej til mobning . Christine Feldthaus . :.098.18501 Susse Wold Foredragsinformation.: . :.Poul Hansen.: - Fodboldtræner . Trompet entertainer Per Nielsen

 

Her ses en liste med et udvalg af vore kunstnere:

Abe Sjovt Show
Alfredo Kahn
Ann og Aberne
Andro

Arlis Dukketeater
Asger Fonnesbech Ballonmanden

Bakkens Pjerrot
Ballonprofessor Bobbel
Bananer i Pyjamas
Bardutski

Benny Schumann
Bubber
Bugislaw
Bølle Bob Show
Børnebanden

Cartoon Network Show

Chapper
Charlie & Binalto
Cirkus Big - gøglershow - ballonklovn
Cirkus Panik
Cirkus Changhigh
Cirkus Skunk

Danny Wisholm
De farende Nisser
Den store tryllekunstner og hans kanin
Doktor Martin
Don Carlos
En pakke-to gaver
Frederik - børnesegment - X-Factor

H.C. Andersen Paraden
Heinz Saxburger

Henrik Mortensen
Hit med julesangen Per Svop
Hr. Skæg - tidsfordrivsunderholdning
Hvor er Holger?

Jan Hilmar
John Vedholm Show
Julenissen Julius
Kaj Gummisko
Klods Hans
Klovnen Flippo
Klovnen Martin
Klovnen Tapé
Klovnen Trampolina
Lars Jønner Alving

Lars Lottrup

Lauge Benjaminsen - Jonglering - show
Lillenørderne Anders og Katrine - formidling
Lullulla - middelaldermusik - Birgit Lyngholm - Mads Kjøller
Mone og Fricco børneshow
Martin og Ketil

Mek Pek og Habbasutterne
Mek Peks Åh Abe Show
Mester Jakel
Michael 'Milo' Jørgensen
Mikkel Gundersen - udstråling - fingerfærdighed -showmanship
Mr. Toons
Muddi og Salamidrengene
Niels Plys - familieunderholdningsforestilling
Nils Poll

Nissepigen Kandis
NullerNix Band

Ole og Karla
Ole Opfinder - Huskehatten - opfindermaskineshow
Orgel Allan
Paddington
Palle Pirat
Palle Pirat Duoshow - Palle Pirat Juleshow
Paliette - ballonartist-ansigtsmaler
Peter Nørgaard - tryl - balloner - bugtaling - gangs
Peter Pan - krododilleeventyr - ønskeøshow
Preben Palsgaard
Pyrus

Raffus
Sebastians Skøre Safarishow
Sherif Haps
Sminketeatret
Sigurds Bjørnetime
Spil'opperne
Stunt Akademiet
Tante Andante Band
Thorstein Thomsen
Tigermand Show
Tino Tusindben
Tip Tap Tønde
Tonny Trifolikom - gasogvandvidsforestilling
Tryllenissen Tralifax

Ulla Abdullas Cocobongoband
Vera