>Pegani - book elegant entertainer - eminent tryllekunstner<

 

Pegani - book elegant entertainer - eminent tryllekunstnerOverraskelse til festen!

Vil du gøre din fest til noget helt særligt, eller mangler du en anderledes gave til fødselaren der har alt? Så er et show med Pegani en underholdende og sjov idé, der altid skaber en fantastisk stemning, ryster gæsterne sammen og giver en uforglemmelig oplevelse.

Børneunderholdning:

Erfaring tæller!

Steen Pegani er meget rutineret, så han ved hvordan børn skal håndteres, og han får dem til at grine så meget, at de er lige ved at tisse i bukserne…

Pegani leverer et underholdende show, hvor alle er med fra start til slut. Børnene skiftevis skriger af grin og er musestille, og når der til flere numre skal bruges en medhjælper, ryger en skov af villige hænder i vejret. Pegani kan snakke med børn i alle aldre, og med flere tusinde forestillinger i bagagen, kan han rutineret håndtere enhver situation der måtte opstå.

Showet sammensættes efter det publikum der skal optrædes for, og kan rent aldersmæssigt dække et stort spektrum – fra 3-15 år – på én gang! Længden kan varieres fra 30-45 minutter – evt. 2 x 20 minutter. Publikums antal er underordnet.

Brug Pegani ved:

skolefesten
jubilæet i børnehaven
juletræsfesten i fagforeningen
åbent hus arrangementet i firmaet
byfesten
lang lørdag i cityforeningen
festivalens børnescene

Skaber altid en god stemning!

I juleperioden bliver Pegani ofte booket til at lave en halv time som Pegani og derefter (eller før) til at være julemand med dans omkring juletræet, uddeling af pakker og godteposer.

Underholdning for voksne

Som indehaver af et firma med speciale i tryllerekvisitter, har Pegani over 2000 numre at vælge imellem på lager. Dette giver en unik mulighed for at lave et show, der lige præcis passer til opgaven.

Fra Poxycat til P1
Pegani hjalp til med rekvisitter og gode råd, da Nicolaj Lie Kaas skulle instruere comedy-serien Mr. Poxycat. I første afsnit kunne man opleve Steen selv optræde i en dyst mod den "nye kollega" fra Horsens.

I den mere seriøse afdeling havde DR-programmet Eksistens på P1 sidst i maj måned tema omkring illusionernes kraft, hvor Pegani bl.a. giver sit bud på hvorfor magien virker dragene på folk.

Pegani optræder med et elegant og charmerende show, serveret med en god portion selvironi og improvisation. Vægten er lagt på underholdning, og publikum føler sig i trygge hænder, når den rutinerede entertainer fører dem ind i magiens verden. Der bliver grinet rigtig meget, samtidig med at alle sidder tilbage med den fantastiske ”hvordan-gjorde-han-følelse”, som kun en tryllekunstner kan skabe.

Showet sammensættes efter det publikum der skal optrædes for. Pegani kan også hyres til at flette et bestemt tema eller produkt med ind i showet, eller lave et underholdende team-building forløb, med magien som omdrejningspunkt.

Book Pegani til:

firmafesten
messen
jubilæet
byfesten
det private selskab
receptionen
præsentationsmødet
personale weekenden
kurset
– ja, hvor som helst hvor der er brug for et elegant, muntert og magisk indslag

Varighed: 30-45 min. efter arrangørens ønske - evt. 2 x 20 min.
 


 

 

Relaterede kunstnere:

Kansas City Stompers:: En underholdningsmaskine . Kim og Hallo . - Lyt til Klaus & Servants . Night Affair: 12 personer på scenen! . 0306.012 Partymaskinen . Roulet danseorkester  . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music