>Ole Larsen - overraskelsesmagi-show-trylleri - book her<

 

Magisk underholdning med Ole Larsen - En unik oplevelse og et samtaleemne

I mit show er hovedingredienserne… masser af grin, overraskelse og magi. Jeg giver folk festlige og uforglemmelige oplevelser med trylleri og magi helt tæt på.. magiske øjeblikke, hvor alt tilsyneladende kan lade sig gøre.

Netop det at miraklerne sker lige foran næsen på publikum, og ofte i deres egne hænder, gør at det er personlig underholdning, som man med garanti husker. Ofte bliver jeg bestilt til at lave en kombination af Stand Up trylleri og Close Up / walk around magi ved bordene.

Fester – hvad enten det er i firmaregi eller privat har det fælles formål at de gerne skulle give gæsterne en god oplevelse, som de husker længe efter. Tryllekunstner Ole Larsen kan være det ekstra krydderi, der gør at dine gæster husker netop din fest som noget særligt.

Ole involverer folk i sin optræden på en behagelig måde og hans trylleri foregår helt tæt på.. Ja ofte lige foran næsen på dine gæster. Close-up trylleri med Ole Larsen er personlig underholdning og en uforglemmelig oplevelse.

Som et spændende alternativ til en traditionel gave, kan du også vælge at overraske festens arrangør eller festens midtpunkt med en fælles oplevelse for alle… tryllekunstneren Ole Larsen.

Trylleri og magi krydret med humor er hovedingredienserne i Ole Larsens optræden. Grineoplevelser til fest, firmaarrangement, personalekurser m.m.

Underholdning med trylleri og komik, hvor publikum på en morsom måde involveres i showet. Stand-up trylleri er ideel underholdning både til mindre selskaber samt til større arrangementer. Specielt velegnet til årets julefrokost.

Stand-Up trylleri med et glimt i øjet. Ole Larsen får tryllet smilet frem og efterlader publikum med et … How?

Book tryllekunstner Ole Larsen til jeres næste fest. 


 

 

Relaterede kunstnere:

Finn Nørbygaard:: Gagsproducent . Flemming Jensen - troldmandshumor . Jacob Haugaard: Speciale Jacob Haugård - Sjov mand efter hovedretten . 0326.69 Jan Gintberg: Samfundsrevsende komiker . :.02035.9618 Gunther Krautseppl

  . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music