>Mr. Mox: Booking - firmatrylleri - mystik - magi<

 

Mr. Mox: Booking - firmatrylleri - mystik - magi


 

 

Mr. Mox optræder ved center jobs, større firmaarrangementer, havnefester, sommerfest, private fester osv.:

Oplev tryllekunstneren overskride dine grænser for hvad du troede der var muligt og umuligt.

Showet vil være en blanding af tryl, spas, mystiske illusioner hvor bl.a. en tilskuer kommer op at svæve. Levende dyr vil undervejs i showet blive frem og borttryllet. – oplev bl.a. svævende assistenter , hvordan en hvid due kan forvandle sig til en flot hvid kanin, og få samtidig hemmeligheden at vide til sidst.

Der venter publikum uden tvivl en stor overraskelse og en magisk oplevelse man sent glemmer. ”Som Etta engang sagde: Du får dobbelt 5”

Showet henvender sig til hele familien, børn og barnlige sjæle.

Der vil uden tvivl være magi i luften når Mystiske Mr. Mox ( kendt bl.a. fra scenen er din 1. sæson) trykker den af. Man kan som publikummer ikke undgå at blive revet med af den magiske stemning, og i nogen tilfælde kan man også risikere at blive hevet op på scenen og lagt i trance og begynde at svæve.

Som han selv siger ” I min verden er intet umuligt så alt kan ske”. Der venter alle en uforglemmelig magisk fortryllende oplevelse.

Tryllekunstner Mr. Mox underholder omkring middagstide de tre til 12-årige i Kulturhuset. Han har tryllet de sidste 20 år, heraf de seneste 10 som professionel med speciale i underholdning af børn.

Ene illusioner sættes op, såsom den oversavede dame / svævende dame. Trylleri med firmaprodukter kan også indgå som en naturlig ting.

I februar fik Mr. Mox stor succes med sit musik- og magishow, der var sat stort op. Deres nye forestillinger lægger afstand til de store illusioner med biler, der trylles frem og tilbage. Han vælger i stedet et mere intimt og hyggeligt show, hvor grænsen mellem publikum og scene helst skulle forsvinde.

- Det efterspørger folk, og derfor vil jeg gerne forsøge med noget mindre, men det bliver det bestemt ikke ringere af. Hvor jeg før havde to dele musik og en del magi, vil det denne gang være stik modsat, siger Mr. Mox.

- Ja, sidst var det mere et stort Las Vegas-agtigt show, mens jeg nu mere satser på en slags stand-up magi, sigerhan.

Følg med på skærmen
Publikum får også teknikken til hjælp, for der bliver sat to storskærme op, så alle kan følge tryllekunstnerens arbejde helt tæt på.

Mr. Mox vil inddrage publikum, bruge humor og dialog langt mere end tidligere. Det skulle gerne være sådan, at de føler, at jeg kommer helt ind under huden på dem, siger han.

På et tidspunkt vil stjernemagikeren samle tre fingerringe ind blandt publikum for at samle dem som en kæde.

- Folk tror, at de ringe, jeg normalt bruger er fusk. De kender forhåbentlig deres egne ringe, så kan de se, at vi kan sætte dem sammen, smiler han.
- Sådan et nummer kan man for eksempel ikke lave uden en storskærm. Det ville folk ikke få meget ud af, siger Mr. Mox.

Musik skal der til
Helt uden musik bliver showet dog ikke. Der kommer en sanger og et band på scenen for at give en god atmosfære.

Relaterede kunstnere:

Jan Gintberg: Samfundsrevsende komiker . ::Jan Schou - sommerrevyskuespiller:: . :.02035.9618 Gunther Krautseppl.: . 0704.21468 De glade sømænd - formidling af sømandssange . :.025.2341 Almost Irish.: Alexander, Lukas og Rasmus

   . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music