>David Tholander - tryllekunstner - booking<

 

David Tholander - tryllekunstner - bookingSPECIALISERER SIG I TING SOM SYNES UMULIGE, MEN IKKE ER DET

David Tholander er fuldtids- og blodstryllekunstner og har over 20 års erfaring inden for feltet. Han har optrådt ved en lang række forskellige events og scenarier - fra trylleri i en 75 km/t rutsjebane til live shows for publikumsstørrelser på op til 1600 tilskuere.

 Hans optræden har fokus på at fange energien og stemningen i lokalet og levere underholdning med stil, charme og naturlig lethed – med en underspillet intelligent humor.

David arbejder internationalt, men har størstedelen af sit virke herhjemme i Danmark. Udover at underholde ved diverse arrangementer er han engageret i en række scenekunstprojekter som skaber, performer og konsulent. Han er medlem af det internationale teaterkompagni The Krumple, uddannet fra den anerkendte teater- og klovneskole École Internationale du Théâtre Jacques Lecoq i Paris, University of Dance and Circus i Stockholm, og har en bachelorgrad i kommunikation fra Aalborg Universitet.

Inviter David til at give alle en forbløffende oplevelse samtidig eller til at mingle rundt med close-up tryl for små grupper ad gangen.

PUBLIKUM I CENTRUM
Med publikum i centrum vil David ryste selskabet sammen, bringe energien op i arrangementet og give firmaets medarbejdere, samarbejdspartnere, konfirmanden, fødselaren, jubilaren og deres gæster en oplevelse ud over det sædvanlige. Mens David elsker at involvere og spille med publikum, så sætter en ære i aldrig at udstille eller gøre grin med nogen - og hvis der skal grines af nogen, så er det tryllekunstneren selv.

TO FORSKELLIGE SHOWTYPER
Trylleri med humor udgør kernen i alle Davids shows. Afhængig af arrangement og kontekst kan optrædenen fungere som icebreaker tidligt i arrangementet til at samle deltagerne, som energi-booster til at bringe energien op midt i en kursusdag eller være et særligt indslag til at give gæsterne en eksklusiv oplevelse ud over det sædvanlige.

Trylleri udgør kernen, selvom humor og improvisation spiller en stor rolle. I de begge de to hovedtyper af underholdning er det vigtigste altid at folk har det sjovt.

STAND-UP Showet er underholdning for hele selskabet samtidigt. Oftest med en varighed af ca. 30 min. (varigheden kan tilpasses i forhold til det givne arrangement). Det foregår altid med god kontakt med publikum, hvor alle skal have det sjovt.

CLOSE-UP er en mere intim og personlig form for optræden, hvor David tryller for mindre grupper ad gangen. Her inviteres til endnu mere interaktion med tilskuerne som oplever det uforklarlige på ekstraordinært tæt hold.

Det er muligt at kombinere stand-up show med close-up.

FOREDRAG OM HJERNEN
Under titlen TRYLOLOGI, holder David foredraget om hjernen med hans søster, Frederikke Tholander, cand. psyk.

TRYLLEKUNSTNEREN AFSLØRER ALDRIG SINE HEMMELIGHEDER...

PSYKOLOGEN AFSLØRER MENNESKEHJERNENS HEMMELIGHEDER.

Trylologi er en hybrid mellem tryl og foredrag, hvor psykolog Frederikke Larcheveaut Tholander og tryllekunstner David Tholander bruger tryl til at gøre publikum klogere på, hvordan menneskers perception og kognition fungerer, samt hvordan dette påvirker menneskelig adfærd.

Trylologi er et foredrag baseret på forskning, optiske illusioner og live trylleri. Tryllekunstnerens hemmeligheder afsløres ikke, men sammen med publikum udforsker vi, nogle af hjernens skjulte assistenter og usynlige snore, som tryllekunstneren benytter til at forbavse, overraske og underholde. Dette danner rammen om et foredrag for personer, der normalt irriteres over trylleriets uigennemskuelighed, såvel som dem der nyder at opholde sig i illusionen.

David optræder både på dansk, og engelsk.Sprog: Kan præsenteres på dansk og engelsk.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music