>TomChristensen - den psykologiske boksekamp - politimand foredrag<

Tom Christensen fortæller her om, hvad han har at byde på rent foredragsmæssigt....

Info:
Tom Christensen er født i København, udlært typograf, militærtjeneste i Søværnet, politimand i Glostrup i1971, kriminalmand i Odense 1975, Rejseafdelingen fra 1981 til min pension.

1:
Fortæller om en eller to specifikke kendte drabssager - herunder hvordan Rejseafdelingen arbejdede, og hvordan sagerne blev opklaret. Kommer også ind på, hvordan man har det med at sidde med en gerningsmand som er "den mest forhadte person i Danmark".

Jeg plejer at slutte dette foredrag af med Tsunamien i Thailand, hvor Rejseholdet var nede et helt år.

Jeg fortæller her om, hvordan vi fik identificeret de omkomne danskere. Her kan jeg vise foto, hvilket jeg ikke kan/vil gøre i drabssagerne.
(dette foredrag har jeg holdt meget ofte - og det er rent faktisk hver gang en succes),

2:
"den psykologiske boksekamp mellem gerningsmand og den afhørende politimand"
Jeg har lige holdt et foredrag omkring dette emne. Der var 150 tilhørere og umiddelbart var dette også en "stor succes".

Jeg fortæller igen her kort om Rejseafdelingen og hvordan man generelt efterforsker i en "stor sag". Herefter fortæller jeg om 4-5 konkrete sager, hvor jeg har siddet med gerningsmanden - og hvad der sker under sådanne afhøringer/samtaler, herunder hvordan man "kommer ind under huden" på gerningsmanden".

Vores gamle chef Ernst Søndergaard sagde altid - "man jager et bæst men finder et menneske" - det må jeg sige ja til i rigtig mange tilfælde.

Hvert foredrag tager et par timer, men jeg ved, at der er en masse spørgsmål, hvorfor jeg måske skal "korte det lidt ned", afslutter Tom Christensen.

TomChristensen - den psykologiske boksekamp - politimand foredrag

 

Relaterede foredragsholdere:

::Klaus Kjøller - netværksforedrag:: . Kurt Hagemann - salgstrænerforedrag . AnnMari Max Hansen - Kaare Norge - sangerinden - guitaristen - Edvard Grieg . ::Peter Bastiansen - træningstankegangsforedrag:: . Amir Rashid - konfliktløsningsforedrag - kulturforståelse