>Panduro One-man-band - booking<

     
   

Panduro One-man-band - booking

Mangler du musik til din fest? - Skal du afholde fødselsdag, bryllup, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, konfirmation, reception, eller mangler du festmusik til dit kommende arrangement?

Panduro One-man-band leverer musik til alle tænkelige festlige lejligheder.
Poul Erik Panduro er en moderne spillemand! - Jeg kan mit håndværk og leverer smagfuld og stemningsskabende musik og underholdning - med et glimt i øjet.

Middagsmusikken
Med mig ved tangenterne får du festlig og diskret underholdning
under middagen. - Gerne aftalt på forhånd med dig, og jeg er klar til spille dét, du og gæsterne bedst kan lide.

Kort sagt - jeg leverer wellness for øregangene, der er rar at hyggesnakke
til, men jeg er også på pletten, når der skal ske noget! - Finder gæsterne på et
eller andet, er jeg omgående med på det.

Dansemusikken
Efter middagen og kaffen kan der danses, og jeg spiller, så der er noget for
enhver smag: Musik fra Lars Lilholt, Rasmus Seebach, Elvis Presley, Kim Larsen, Bamse, John Mogensen, Abba, Beatles, Birthe Kjær, Creedence Clearwater Revival, ​Volbeat og mange andre, blandet med Grand-Prix-hits og det bedste fra dengang mor var dreng: Populære ørehængere fra 50', 60', 70', 80' og 90'erne.

Hvis dine gæster er i humør til dét, får I gerne "Himmelhunden", "VLTJ", "Volvo B18" eller "Boogie-Woogie". De får nemlig, hvad de vil have!
- Og det er MIG, der spiller - ikke en eller anden maskine, hvor man bare trykker "Banan"....

​Jeg har altid en ønskeliste lagt frem, hvor jeres gæster kan skrive sange, de gerne vil have spillet - og jeg har 3 trådløse mikrofoner med, så taler og optræden kan blive optaget, så du kan genopleve det, når du kommer hjem efter festen!

Jeg spiller normalt i Jylland og på Fyn men kommer også gerne i resten af landet.

Husk: Panduro spiller dejlig, festlig middagsmusik i behagelig styrke og dansemusik med danseglæde og god energi til enhver festlig lejlighed: Musik til fødselsdag, musik til bryllup, musik til kobberbryllup, musik til sølvbryllup, musik til guldbryllup, musik til konfirmation, musik til reception. Festmusik, livemusik - og så laver Panduro også festsange og personlige sange med glimt i øjet.

Om PanduroBørneparty:
Jeg spiller hvert år til omkring 50 fester for børn og unge: Skolefester, foreningsfester, fastelavnsfester, julefester og høstfester - nogle steder har jeg spillet over 35 år (!)

PanduroBørneparty er glad og professionel musik og underholdning for børn og unge mennesker. Selv de ældste elever har det sjovt og danser gerne med de mindre børn.

Der er gang i sagerne og sang i gaderne og jeg kører nonstop med en blanding af de kendte, elskede børnedanse og moderne diskotek. - Der er lysshow med stroboskop, scanner, laser, røgmaskine/hazer, stjernehimmel og lamper på ialt 3400 watt. Desuden har jeg selv fremstillet to laserlamper, der kan lave en vandrende plet på gulvet, så børnene let kan stille op! Mit lydanlæg kan levere op til 15000 watt og kan derfor spille selv store haller op uden problemer.
Jeg ved, hvad der skal til og bliver bestilt igen og igen.

- PanduroBørneparty er børnemusik på den FEDE måde...

Se videoen herunder fra en fest, jeg spillede til. Bemærk, at det altid er de populæreste diskoteksnumre jeg spiller til festerne! - Videoen her er nogle år gammel, og diskoteksnumre holder jo ikke så længe... Men prøv at spole lidt og se de mange aktiviteter, der er for børnene!

Video med børneparty

Under festen leder jeg slagets gang - og sørger for at alle kommer på gulvet, og at man skifter dansepartner mange gange undervejs.

Også de store børn er med, fordi diskoteksdelen gør det "acceptabelt" at danse med og fordi netop børnedansene giver dem lejlighed til at danse med deres kammerater - uden at skulle spørge én bestemt om en dans... Når diskoteket kører, er det de nye og populære numre, børnene får, og de er selvfølgelig velkommen til at komme med opfordringer. Panduro har ikke AL musik i verden - men et stort udvalg af de populæreste ligger klar. Desuden kan det HELT UUNDVÆRLIGE købes fra nettet - her og nu.

Når PanduroBørneparty spiller, er både de små og store på gulvet, og børnene har det skægt: Alle danser med alle på kryds og tværs, og der bliver byttet partner utallige gange.

Tilrettelæggelsen

Før festen er der nogle ting, der er vigtige at tænke på, for at festen bliver god:

1. Festen starter med 100% energi, hvis børnene går march ind i salen! - Det behøver ikke at være spor kompliceret - bare 2 og 2... Så er børnene der fra start, og så kører det!

2. Det er en god ide at øve en eller flere danse, som vi kan starte med - Så er børnene trygge fra begyndelsen og er ikke generte.

3. Hold hele festen i samme lokale - inklusive salg af pølser, sodavand, popcorn osv. - Så er børnene samlet og festen bliver langt bedre. Jo flere, der er på gulvet, jo sjovere er det og børnene føler sig ikke "udstillet", når der er mange. Boder med konkurrencer og andre aktiviteter, ligger bedst før eller efter dansen, hvis gulvet skal være fyldt.

4. Dansetiden bør ikke overstige 2 timer, for der er fuldt drøn på - uafbrudt! Det er bedst at holde, mens stemningen er på toppen!

Relaterede kunstnere:

Natasja Crone: Konferencier - dansk - engelsk - fransk . ::0173.181 Nis Boesdal:: Foredragsbooking . Nicolai Moltke-Leth - livskontrol - osteklokke - 0254.1198 . Mette Bloch - Temposnak - 0255.3758 . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music