>Kim Rasmussen - musiker - brylluper - fødselsdage<

Lyt her: Summer of 69 - Kom tilbage nu - Bad Craziness

 

Kim Rasmussen - musiker - brylluper - fødselsdageKim Rasmussen er måske landets næstmest efterspurgte og erfarne musiker... At publikum og spillesteder vender tilbage, må betyde at det holder!

 

Gennem snart 35 år har Kim spillet til bryllup, fødselsdag, firmafest, julefrokost, byfest, konfirmation, reception, brunch m.m. Med et musikudvalg fra gedigen Rock til Brudevalsen (undtaget klassisk og Dansktop), deltager publikum flittigt med masser af stemning!

 

Kim Rasmussen har været musiker siden 1984. Startede som 6-årig med at lege med el-orglet og senere modtog han undervisning hos John Godtfredsen i Ringe på Midtfyn samt Klaus Madsen fra Ørbæk.

 

Sammen med sin far, Leif "Bøffi" Rasmussen (Fender Jazz Bass), startede det regulære spillemandsliv som 13-årig. Da han flyttede fra fyn til Vejle i 1989 startede Kim som solo musiker og kører i dag i
hele Danmark, mest til bryllupper, "åbne fester" og ellers alt fra konfirmation over jubilæer og receptioner til runde fødselsdage.

 

Ved enkelte lejligheder har han haft fornøjelsen af spille med gode kollegaer i musikbranchen bl.a. at stå på scenen med Hitmen fra Århus foran 1.500 Jysk medarbejdere. Et hyggejob med superguitaristen Anders Lampe (kendt fra bl.a. Bamses Venner og nu Stig Rossen og Vennerne) er det også blevet til. Og Kim var en del af basserne i det superdygtige rytmiske kor Whisper & Shout i Vejle.

 


Relaterede kunstnere:

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music