>Jacob Venndt - piano - mundharpe - bas - booking<

                      

Jacob Venndt - piano - mundharpe - bas - bookingMit navn er Jacob Venndt og jeg tilbyder den professionelle pianoløsning til enhver særlig begivenhed, der kalder på en selskabspianist.

Mit repertoire spænder fra et populær repertoire (udenlandske og danske popnumre), over Jazz/evergreens til viser og kendte folkesange.

Jeg spiller hele tiden i et passende lydniveau i baggrunden og hvis der er behov for en eller flere fællessange, så sørger jeg for at føre alle gæster sikkert igennem.

For at være sikker på at kunne opfylde særlige ønsker om fællessange og lign. bedes I (i det omfang det er muligt) at kontakte mig på forhånd og oplyse mig herom.

Min biografi:

Jacob Venndt (f.1977)

Selskabspianist, kapelmester, el og kontra-bassist, sanger og kromatisk mundharpevirtuos.

Jeg færdiggjorde min solistuddannelse (7-årig uddannelse) fra Det Jyske Musikkonservatorium i sep. 2006 med karakteren 12.

Af udmærkelser kan bl.a. nævnes Holstebro musikpris i 2005 på 30.000 kr. Konservatoriets æreslegat ”Havfruelegatet” 2005 på 25.000 kr.

Som bassist og multiinstrumentalist, har jeg har spillet med bl.a Sigurd Barrett, Malene Mortensen, Carl Quist Møller, Alex Riel, Jørgen Emborg, Christian Alvad, Marie Frank, Natural Born Hippies ,Anne Marie Helger, Peter Laugesen…m.fl.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music