>Henriette Sonne - musik fra hjertet - booking<

 

Henriette Sonne - musik fra hjertet - bookingMed mere end 35 års erfaring som musikleverandør til utallige arrangementer, har Henriette Sonne specialiseret sig i at spille til lige netop DIT arrangement - uanset om det foregår i dit køkken eller i en sportshal.

Hos hende er det gode gamle håndværk i højsædet og der er ingen skjulte dimser, der spiller som et 12-mands orkester.

Med over 400 numre i sit repertoire, bestående af danske og internationale hits og "glemte perler" - lige fra Gustav Winckler til Pink Floyd, håndplukker og kæler Henriette Sonne for musikken og sit publikum...og det bliver aldrig rutine.

Hun optræder i hele landet - både solo, duo og med sit band (4 eller 5 mand) bestående af professionelle og rutinerede musikere.

Henriette Sonne tilbyder også populære helaftensløsninger, hvor hun spiller dinnermusik og leverere swingende dansemusik efterfølgende med bandet. 

Skal du holde fest?

Henriette Sonne & Band har tilsammen over 100 års erfaring i at fyre en professionel fest af - både til store og små fester. Der er garanti for underholdning i topklasse når Henriette og drengene sørger for et fyldt dansegulv og leverer hit efter hit som alle kan synge med på, krydret med udvalgte glemte perler. Med professionelle musikere og smittende spilleglæde på scenen er festens dansemusik på plads.

Book evt. en hel aften med Henriette solo under middagen i form af afdæmpet dinnermusik med guitar og sang - og enten 4 eller 5 mands orkester når festen skal skydes igang.

Herunder kan du høre en forsmag på, hvordan det lyder når Henriette Sonne & Band spiller op til dans 5 mand - samt en forsmag på afdæmpet dinnermusik med Henriette Sonne solo.


AAAA

Anbefaling til Henriette Sonne

Tak til Henriette Sonne med band. I har været med til at sætte den bedste stemning til vores fest!

Først Henriette solo under middagen, som spillede akustisk guitar og med en dejlig stemme sang hertil.

Spillede herefter op til dans sammen med professionelt band. Aldrig før har vi holdt fest, hvor stort set alle gæster var på dansegulvet. Genren var tilpasset publikum som gjorde, at der blev sunget rigtig meget med.

Gæster, heraf er flere professionelle musikere, har udtrykt glæde ved at være deltagere ved fest med musik af så høj kvalitet.

Vi vil give Henriette vores allerbedste anbefalinger. Birgith og Finn

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music