>Klaus Jacobsen - Danablue Musik - booking<

 

Klaus Jacobsen - Danablue Musik - BookingDanablue Musik til enhver lejlighed - Musik i et behageligt lydniveau, så alle kan være med.

Under middagen:
spiller Klaus Jacobsen varieret dæmpet musik så man kan snakke med naboen, hygge musik, eventuelt lidt synge/gynge med sange, hvis det ønskes, samt meget meget mere…

De medbragte sange fra gæsterne akkompagneres med musik og sang.

Danserepertoiret:
Spænder lige fra dansktop, Kim Larsen, Bamse, Rasmus Seebach, country, disco, 60’er rock, 80’er Hits, de sidste nye Hits.

Kort sagt musik der holder folk på dansegulvet.
Klaus fra Danablue Musik spiller på topprofessionelt anlæg, og har mange års erfaring indenfor musikbranchen.

Danablue Musik – Klaus Jacobsen, når festen skal være Tip Top .

 Byskolen var en mærkelig indeklemt skole. Der lugtede af mange børn og madpakker."

Klaus Jacobsen kan ikke huske, hvad det var der gik galt på Byskolen, men i hvert fald blev han ret hurtigt flyttet over på Legatskolen.

,,Det skulle være en meget god skole. Det er det vist også. Klaus Jacobsen fik at vide, at der kun var ganske få, der kom på den skole, så det var jo noget særligt. Der var en viceskoleinspektør og en skoleinspektør, som var et par fantastisk flinke mennesker.

Den eneste flinke pedel, jeg nogensinde har mødt, mødte jeg også derinde. Pedeller er ellers altid sådan nogen, der op
fører sig, som om de er Ludvig den fjortende.

Men der var rart at være på Legatskolen. Der var en fin ånd. Der var ikke den der konstante larmen og hylen og skrigen. Man skulle heller ikke stå i rækker. Ellers stod man jo i rækker alle steder, og hvis rækken ikke var lige, så fik man en på bladet."

Selvom det var en god skole, gik det ikke ret længe. En lærer beskyldte Klaus Jacobsen for at lyve, og det blev hans far så tosset over, at han meldte ham ud ud. Nu gik turen videre til Sundsvejens Skole.

"Det var en forrykt skole. Det var en meget grov skole og meget voldsom skole. Der var to slags børn, nemlig dem, der var inde hos lærerne, og dem, der var udenfor.

Klaus Jacobsen var egentlig ligeglad med at være ude, men for andre var det simpelthen så barskt. Der var virkelig fattigdom og meget arbejdsløshed.

Der var masser af børn, der følte sig udstødt. Mange af dem, der gik tabt, dem, der ikke kunne rette sig selv, det var simpelthen, fordi de ikke havde fået noget varme, ikke havde fået nogen undervisning, ikke fået noget som helst i skolen. Du kan tro, det var barskt."

En af de få formildende omstændigheder ved Sundsvejens Skole var, at den lå lige ved siden af en bager.

Relaterede kunstnere:

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music