>Vickie Jo - René Christensen - Booking<

 

Vickie JoVickie Jo Ringgaard er født og opvokset i Århus og blev landskendt i programmet Vild med Dans, hvor hun i samarbejde med skuespilleren David Owe vandt Vild med Dans 2005/06.

Vickie Jo har taget Coachuddannelsen ved Coaching Dynamics i 2006. For Vickie Jo er målet
med coaching at finde ens indre drive. Det gøres ved at stoppe op og spørge sig selv, hvad har værdi for mig.

Hun startede som treårig med at danse, hvilket udviklede sig til en strålende karriere med
14 DM guld medajler, 2 Nordiske mesterskaber, og to første pladser ved British Championships. Vickie Jo har været inde under Team Danmark de sidste 8 år, hvor der er blevet arbejdet meget med mental træning, motivation, mål og vilje. Sideløbende med Vickie Jo´s egen dans, har hun undervist i dans siden 2000 og turneret med Danseteateret Burn the Floor i Østen og Australien.

Vickie Jo åbnede i januar 2007 sin egen danseskole i Århus.

René ChristensenRené Christensen blev ligeledes landskendt, da han indtog dansegulvet i programmet ”Vild med dans” på TV2.

René er uddannet lifecoach hos Kirsten Bremer Bæk og derfor er hans uddannelse med en meget psykologisk vinkel.

Han bruger bl.a. sine erfaringer fra sin professionelle dansekarriere i sin coaching. Målet for René som coach er at få folk til at holde fokus og leve i nuet.

René har næsten danset før han han kunne gå, og som 6-årig stillede han for første gang op i konkurrencedans. Siden da har det meste af Renés liv handlet om dans, og han har mange flotte præmier i bagagen blandt andet 13 Danmarksmesterskaber, 5 Nordiske mesterskaber i standard- og latindans og en placering som en af de 6 bedste dansere i verden. René har desuden været under Team Danmark i 10 år og ligeledes været en del af Team Danmarks træner/aktivråd, hvor der bliver arbejdet med de aktives ve og vel.

Derudover er René uddannet skole- og danselærer.


Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap" . Peter Olesen - arktekturkritik - havnerundfart_-_048.188 Booking forespørgsel:: Peter Qvortrup Geisling - Lægens Bord . 1303.0810:: Lotte Heise - Meget veltalende - nærmest en "Hurtigsnakker" . Trine Sick - ordstyrer/konferencier

 

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music