>Tobias Trier - booking<

 

Tobias Trier - forvandlingskugle-sanger - booking

  

 


Efter den skæve, slingrende "Bag de blå persienner" (2000) og det svimle minidrama "Sandheden om Britina Castello" (2001) er den originale sanger og sangskriver Tobias Trier tilbage med en ny forvandlingskugle. Et sted mellem rablende revy og rørende selvransagelse. Meget om at blive forladt og længes og savne og erkende, at noget er forbi.

Det lyder måske nedbøjet. Men der er noget trodsigt-muntert over det meste af "Pigen der kalder". En lidt mærkværdigt melankolsk munterhed som hos et af hans erklærede forbilleder, svenske Bo Kaspers Orkester.

Yderpunkterne tegnes af den lavmælt insisterende og meget rørende "Et sted kun englene ved" om engang at have haft en mor - og så ganske kort tid efter den skøre, kabaret-agtige "På trods af sin hang til musical" om alt det, der godt kan irritere i et parforhold, men som kan ende med at holde sammen på det. Uanset hvor ofte hun stopper afløbet med vat - og forvandler gryde efter gryde til atomreaktoraffald.

Et klart budskab ligger i den fyrige "De ting jeg bør" om hige mest efter kærlighed, når verden er mest ond.

Musikalsk er Tobias Triers tredje udspil mere poppet, ligefrem og enkelt lagt an. Uden programmeret lyd og discotrommer.

Blandt de første til at styrte i øret er den gademusikant-agtige "Mærkeligt" med en stille forundring over, at tingene er som de er. Og så den kønne "Alt skal væk" om keramikere, der drejer nøglen for sidste gang. Et øjebliksbillede, der stille breder sig til noget alment.

En smuk og langtidsholdbar plade, fyldt med gode tekster og flotte, iørefaldende melodier, der uden besvær blander pop, jazz, blues, latin og barokmusik! Lettere tilgængeligt end dét måske lyder

Tobias Trier besøger i aften Huset for at fortælle om og give eksempler på sit arbejde som musiker, komponist og sangskriver. Han vil fortælle om, hvor han har hentet sin inspiration fra, og hvad det kræver at skrive en god sang.

Tobias Trier er også uddannet almen musiklærer fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i 1996 og blandt andet kendt som komponist og medvirkende i musicalen ”hr. Bohm og silden” fra 2002. Han har også skrevet musik til film og tv-udsendelser.  

Relaterede kunstnere:

Birthe Kjær.: 40 års jubilæum . ::Kaare R. Skou - politikhukommelse::. Per Vers - 1 Funky "Konklusions-rap

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music