>Thomas Lilleøre - Danish Sinatrasinger - booking<

      video   video2   Google

Thomas Lilleøre - Danish Sinatrasinger - booking

Thomas Lilleøre er efterhånden ved at slå sit navn fast som manden man ringer til hvis man vil genopleve Sinatra's stemme. En DANSK crooner.

Siden han som 20 årig imiterede Sinatra, og overraskende med sin stemme der var tæt op af Sinatra. Tog det ene job det andet for crooneren. Og i 2006 deltog han i TV2 succen "Scenen er Din" selvom han ikke vandt gjorde hans optræden på TV stor indtryk på seerne, hvilket var medvirken til at han gik fra at optræde i Esbjerg og omegn, til at blive eftertragtet over hele landet på større og mindre scener.

I 2006 fik han hovedrollen som Frank Sinatra i Odense Musicals teater opsætning af "Sinatra i Vegas"

Men et af hans største drømme blev til virkelighed da han tog til USA året efter, og fik 2 uger med fulde huse på "The Cobacabana nightclub" i underholdningenshovedstad Las Vegas, USA med sit Sinatra Show og fuld band.

2010 udgav han en Single "You're nobody till' somebody loves you" en gammel Dean Martin klassikker peppet up til en 2010 udgave med respekt for sangen, og den gamle klassiske stil med Big Band.

I 2012 fulgte Albummet "Nice N' Easy" der kan streames på Spotify, og Yousee Play og købes på Itunes.

I 2012 startede han et samarbejde med Randers Big Band, og optrådte med show/koncerten ”Sinatra in Concert”, hvor han bragte 1960'ernes Las Vegas ud på de danske spille steder med en hyldest til Ol' Blue Eye's som var man tilbage på "The Sands Hotel". Samme år fulgte blev Sinatra Tribute koncerter/shows sat op i Sverige og Tyskland.

I 2016 optrådte han sammen med Sanger & Entertainer Thomas Eje, og igen med Randers Big Band. Sammen havde de lavet en ny koncert/show "Croon N Comedy" hvor de to croonere levere klassikere på ægte Rat Pack maner. Med drinks, jokes og gode duetter.

I 2022 er han klar med nye konstellationer af forskellige bands.

Jazz Trio, Jazz Kvartet samt "Sinatra & Swing Tribute's" et 7 til 8 mands swingende Sinatra Orkester.

Og 1. december 2022 udgiver han julesinglen ”The Christmas Song”.

 

Relaterede kunstnere:

Natasja Crone: Konferencier - dansk - engelsk - fransk . ::0173.181 Nis Boesdal:: Foredragsbooking . Nicolai Moltke-Leth - livskontrol - osteklokke - 0254.1198 . Mette Bloch - Temposnak - 0255.3758 . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music