>Thomas Lilleøre - Danish Sinatrasinger - booking<

      video   video2   soeg

Thomas Lilleøre - Danish Sinatrasinger - booking

Thomas Lilleøre er en dansk sanger, der har opnået anerkendelse for sin evne til at efterligne Frank Sinatras sangstil. Det kan være værd at kontakte Thomas Lilleøre direkte eller til et bookingbureau for at forhøre sig om hans tilgængelighed til arrangementer.

Thomas Lilleøre har optrådt som Sinatra-imitator i mange år, og hans optræden i et tv-program i 2006 var med til at øge hans popularitet og udvide hans præstationsmuligheder. Hans præstation gjorde et stærkt indtryk på seerne og bidrog til hans succes som performer.

Thomas Lilleøre var i stand til at opfylde en af ​​sine drømme ved at optræde som Frank Sinatra i en teaterforestilling i 2006, og derefter ved at rejse til USA året efter for at optræde på den berømte natklub Cobacabana i Las Vegas. Han havde succes med at nå sit mål om at optræde i USA.

Thomas Lilleøre udgav en single i 2010 kaldet "You're nobody till' somebody loves you", som var en opdateret version af en klassisk Dean Martin-sang. Thomas Lilleøre respekterede den originale sang og dens klassiske stil i sin opdaterede version.

Thomas Lilleøre udgav et album i 2012 kaldet "Nice N' Easy", som kan streames på Spotify og Yousee Play og kan købes på iTunes.

Thomas Lilleøre startede et samarbejde med Randers Big Band i 2012, og optrådte med dem i et show kaldet "Sinatra in Concert", som hyldede Frank Sinatras optrædener på Sands Hotel i Las Vegas i løbet af 1960'erne. Thomas Lilleøre var i stand til at bringe stemningen fra 1960'ernes Las Vegas til danske spillesteder med dette show.

I 2016 optrådte han sammen med sanger og entertainer Thomas Eje, og igen med Randers Big Band.

Sammen havde de lavet en ny koncert/show "Croon N Comedy", hvor de to croonere leverer klassikere på ægte Rat Pack-manér. Med drinks, jokes og gode duetter.

I 2022 er han klar med nye konstellationer af forskellige bands.
Jazz Trio, Jazz Quartet og "Sinatra & Swing Tribute's" et 7 til 8 medlemmer swingende Sinatra Orchestra.

Og 1. december 2022 udgav han julesinglen "The Christmas Song".

 

Relaterede kunstnere:

Natasja Crone: Konferencier - dansk - engelsk - fransk . ::0173.181 Nis Boesdal:: Foredragsbooking . Nicolai Moltke-Leth - livskontrol - osteklokke - 0254.1198 . Mette Bloch - Temposnak - 0255.3758 . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music