>Marie Carmen Koppel - Soul gospel singer booking<

  Marie Carmen Koppel Soul gospel singer

Navn:

Email:

Besked

Book en koncert med den førende gospel soul diva, sangerinden Marie Carmen Koppel.

Hun har opbygget gennem årene en stor og loyale koncertgængere. Med sin store stemme fylder hun kirker, haller kulturelle centre over hele landet, med intensitet, nærvær og musikalitet på internationalt plan.

Marie Carmen Koppel har i 23 år udviklet et unikt samarbejde venskab med pianisten Steen Rasmussen. (Lis Sørensen, Patricia Fenger, Danses orkester Ao) kan og det være begge følte og hørt på scenen, hvor deres musikalske sjældne ensemble entydigt vævet med en venlig og humoristisk atmosfære og kontakt med offentligheden.

Og det er sandsynligt, at de vil få den lille ryg hår med sin store indsigt, hjælpe teknisk ydeevne musikalitet.

Marie Carmen Koppel repertiore fordelt på sine helt egne politiske sange fra den seneste kritikerroste album "Through the Rain", de nye og gamle gospel og soul sange.

Marie Carmen Koppel er ved at færdiggøre sin næste udgivelse. Det har været en drøm for hende i mange år at lave en julegave-cd med de gamle amerikanske jule klassikere som "Silent Night", "White Christmas" i nye smukke arrangementer.

Så med en antydning af hendes store evangeliets stemme pragt, er det sikkert, at de vil blive afviklet store forventninger til albummet, og julestemningen er garanteret top.

Albummet blev udgivet i november 2010 om Cowbell Music. Desuden er hun turné med sin bror Benjamin til New York i efteråret at indspille et album med et hold af amerikanske stjerne musikere.

En stor dansk sangerinde har klart sprang i fuldt flor. Brødrene, bør søstre blive præsenteret med en stor buket blomster, ligesom Tivoli altid gjorde i gamle dage, hvor store stjerner besøgte plænen.

"Nu kommer et af mine yndlings sange," siger Marie Carmen Koppel, da hun kom på scenen med "Bridge Over Troubled Water". Stjerne-interesse, stjernehimmel, komplet overblik over sine formuleringer og aldrig tvivle hans kunstneriske ressourcer; høj, lav, til højre, fortolkende, ærlig, diskret, høj blæsende og aldrig aldrig en falsk tone. Kun 29 år gammel, og hun synger som en gammel landshold-soul-mama for at bruge en fodbold sigt.

En stjerne er født, intet mindre! Stjernestatus har oprettet syv-tommers mikrofon! Det er normalt ikke min stil at fokusere på forsangeren, men Marie havde sat en kæmpe tyk vokal, at hun er mere end et talent, er det et klart lysende stjerne. Jeg har fulgt hende i årevis, men denne aften var hun i en yderst god stand, trods det faktum, at "varmen havde plaget hende hele dagen," sagde hun.

På plænen var naturligvis bror Benjamin Koppel, men han vil gå tilbage til, når han har fået megen opmærksomhed gennem årene for at komme igennem - i øjeblikket i Copenhagen Jazz Festival ..

Hun har udgivet Cd'en: Through the rain.

Det var en skøn koncert med Marie Carmen Koppel!! Så smukt og mesterligt!!

Jeg ved ikke, hvornår jeg sidst har oplevet så fantastisk en koncert i kirken og samtidig med en dejlig afslappet og hyggelig stemning. Marie og pianisten Steen Rasmussen svinger jo i den grad sammen og med stor respekt for musikken. Jamen, Marie har en vidunderlig stemme og formår at præsentere den på fineste vis, og Steen er en fremragende pianist og kan i den grad improviserer. De får alle de stjerner her fra Kolt Kirke, som jeg har mulighed for at give.

Vi var ca. 160 i kirken (25-30 over hvad brandmyndighederne tillader), og måtte endda sige nej til nogle ved døren og publikum var så glade og tilfredse med koncerten.

Jeg talte med Marie omkring gospel workshop, og det laver hun faktisk og vil meget gerne være med til at lave en i Kolt og mente, at vi nok kunne finde en rimelig pris, men bad mig kontakte dig. Du må meget gerne undersøge, hvad vi kan finde ud af med en pris på en gospel workshop i Kolt. – Marie og Steen ville meget gerne komme igen, og vi vil MEGET gerne lave en workshop med dem. Det ER nogle dejlige og umiddelbare personer.

Jeg vil tro, at vi kan få en 50-60 deltagere til at komme.

Mange hilsner
Ulla

Relaterede kunstnere:
Anne Linnet - kirkesangerkoncert . Connie Svendsen - stewardessehumor . Grith Okholm Skaarup - Nytænk din markedsføring - 0266.1789 . :.Poul Hansen.: - Fodboldtræner

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere