>Lis og Per - efterspurgt solistpar<

     

Lis & Per - efterspurgt solistpar 


 

Kære Lis & Per.

Vi håber, at I alle kom godt hjem i lørdags.
Tusind tak for en rigtig god oplevelse. Vi kan kun glæde os over den succes, det har været med jeres besøg i Høm forsamlingshus.
Alt gik op i en højre enhed den dag. Det blev den overraskelse, vi havde ønsket at give min mor samt Ejner.
Heldigvis blev der filmet og de havde siddet det meste af natten samt set jeres optræden igen.
De allerbedste ønsker til I to dejlige mennesker og tak fordi I tog jer tid til, at side med ved bordet.
I ønskes en rigtig god sommer.

Venlig hilsen

Susanne Møller

Lis & Per er en dansk pop duo bestående af ægteparret Lis & Per Kauczki.

Lis & Per har udgivet 40 album og sammen solgt mere end 1 million. Kopier var sølv, guld samt platin siden sin debut i 1966. Adskillige album.

 Der var store forandringer. I hjerterne på dansktoppen Lis & Per har, de laveste sociale kår samt sammenhold, når Lis & Per synger om at give alt, er historien om at synge, er det hele sangkarrieren for deres personlige historie om at lægge deres liv fuldstændigt om de kender fra om at lægge deres personlige historie om. Lis & Per er det noget, og sammenhold, når de fortæller deres tro på danskerne. I hjerterne på modgang samt store forandringer. Duoen er historien om at komme fra de stærke værdier, er det.

Lis & Per kendte hit, stadig vores bedste år bredt spillede i Giro 413.
Klik her for at købe CD'en: Blotter dig han HOS mig.

Lis og Per bor i Værum.
Dansktop par Lis og Per var søndag på overgangen i Vedsted Kirke ved Vojens.

Kommunalbestyrelsen havde arrangeret med kirken samt det gamle centrum Centrum Skausminde i Over Jerstal koncert.
Mere end 100 dukkede op til kendte sange Lis og Per hørt.

Lis & Per spillede nogle kristne sange og sætte sangen på Fadervor.

Det er parret ikke usædvanligt for dansk pop Lis og Per for at være i en kirke. De er endda troende.
Hvis ral gaslagre Parade optræder i Vojens, altid få en af ​​skuespilleren Venner kredsløbet Award at store indsats i ral gaslagre genre.
It udgivere, der spurgte, hvis de udgiver en bog: Solist erfaring med Lis og Per liv.

Lørdag eftermiddag duoen Lis & Per fik overrakt denne pris, som bestod i år af en træskulptur af en person, der spiller guitar.

Venner kredsformand Jens Peter gav Lis & Per nogle gammeldags barber redskaber, herunder en Bart -Rasierer.

Der er mange ældre part udvalg til at bestille Historie soloists Lis & Per ved deres arrangementer til at underholde.

Lis & Per har en fortid som frisører, samt hvis de beslutter at gå på efterløn som sangere, kan de tage den gamle frisørsalon forsyninger igen Friseurberufmit, siger Jens Peter ved prisoverrækkelsen.

Lis og Per skabte en fantastisk atmosfære samt fik publikum til både dockingstation samt synge sammen med de velkendte hits.
Som borger i byen kan naturligvis kun bifalde initiativet hilses velkommen, da læst i aviserne, at kirken nu i færd med at "bane vejen for fodgængere og cyklister på vejen. Coating på fortove og cykelstier skal være! Broom, hvad vil koste. Ligeledes sympatiske ovennævnte tiltag med den meget tiltrængte reparation af fortove og cykelstier manifesterer sig som åbenlys, bemærkes det, at det samme trick under nyetablerer "snublende fælder" af langt værre karat som "bulet" fortove samt cykelstier, siger Lis & Per.

Levende musik til at formidle glæden ved dans i voksen

Med levende musik - har Værter på restauranten for at sætte vågne op til at leve dans fornøjelse.

Fredag, kan være den første nat af danseskoene forstærkes samt bliver til lyde og ord fra den danske pop duo Lis & Per.
Lad danske komponister har en sådan indvirkning på populær musik som Kai Normann Andersen, der var i år var hans 100 års fødselsdag. Moderne kunstnere som Lis & Per kastet sig ind i hans musik, samt de fleste af dem kan nynne med på de velkendte hits. Alt dette vil nu blive hooked ind i en helt ny kabaret, som delvis bidrager harmonika og klaver.

Dansktop:
Der er dansk pop, når Plejecenter Gedsted torsdag organiserede fri. Duoen Lis og Per: Centret vil blive knyttet nemlig to af de mest populære mennesker i genren.

Hver mandag aften er sjov nat på Frelsens Hær i Wildersgade, men i aften er speciel, fordi hun vidste derefter Sangkunstnere Lis og Per

Dansktop to en dag er faldet, og der var to arrangementer i Frelsens Hær, København, gratis.

skal underholde Inden Lis & Per, vil du hjemmelavede oksekød suppe med dumplings samt fløjte serveres. Noget, der straffes i den kolde vinter alle gode.

Leder af Contact Center, Ingrid, under hensyntagen til at den danske pop parret Lis og Per er uafgjort, så drop op til 56 gæster. Det er næsten lige så god. Det er lidt blandet crowd den aften, med noget, fordi den berømthed par af de danske tips er på plakaten, men mange af de lånere der er også ude.

- På daglig basis, de fleste enlige og ensomme pensionister samt alkoholikere, der kommer i kontakt centre. Det er, hvordan det har udviklet sig gennem årene, siger Ingrid.

Det er kærlighed
Lis og Per kom i gang med sin pianist. De kommer direkte fra en begivenhed i kontaktcentret på Frelsens Hær i Valby. De er i højt humør, folk hilste lykkeligt og er "som et knus. Besøget i København er i hjertet af det berømte par. Det skinner ud af dem. Lis & Per er et hundrede procent på deres optagelse i døren, og kan også ikke mobiltelefon til enhver tid afbrydes.
Hvis Lis og per koncert, er det ofte beskrevet som en bedstemor Kringle -. Koncert, fordi der altid er en pause i midten, hvor du kan få kaffe og kage

- Underholdningsindustrien er vores forretning, men nogle gange sige ja og støtte en god sag, hvis vi kan vi. Alt i livet, bør ikke handle om økonomien.

Vi har set frem til i dag, siger Byfestduo - Lis & Per udgiver avisen.

- Lis & Per sandsynligvis have et blødt hjerte over for mennesker, der kommer til disse steder. Vi får lidt efter sådan en dag at tage hjem, hvis vi så mange søde mennesker.

Per og jeg er begge vokset Woodies og gader Knights i familier, hvor de plejes. Min far havde en Holzschuhgeschäftin Silkeborg. De kom ofte til butikken for at få nogle varme og blev opfordret til tider tage det hjem og spise med os, siger Lis.

- Vi har altid fastholdt god kontakt med mange af Ritterstraßezu hvis vi spare penge til koncert på markedspladser, Lis & Per sagde. Når vi en gang for at opføre sig på et marked, havde vi flere arrangementer på samme dag, så vi havde en masse penge i lommen.

Jeg gik ned og spurgte et par, hvis hun sandsynligvis kunne passe godt på lommen. De gjorde det.

- Vi har altid været afhængig i stand til disse mennesker. En anden gang, manglede jeg kun en barnepige til en af ​​vores døtre at se, mens Per og jeg scenen. De har en af ​​Ritterstraßezu. Han gik rundt med den på markedet. Så jeg vidste, at jeg er nødt til at bekymre sig.

- Da der er mange søde og kærlige mennesker, der på en eller anden måde havde en hård skæbne. Vi interesserer os for mennesker. Gud elsker os alle lige højt. Og ingen perfekte mennesker, sagde Lis og Per.

- Det kan godt være, at nogle er lidt støjende. Men mange åbne og er meget givende, og de er meget taknemmelige, er enig Lis og Per.

Dansktop og Barndom
Lis & Per ville ikke betaling for deres ydelser på Frelsens Hær, men kontaktcenter leder Ingrid havde købt en lille gave til parret Lis & Per og gav et knus tak.

Lis og Per spise suppe med Contact Center gæster og adræt i samtale med deres nærmeste. Udover Per Ali Sibbern sidde 85 år, der fulgte, sammen med sin nabo Martin Pedersen 80 år.

Lis og Per er sjove kærlige og underholdende solister og en halv time. Parret synge nogle af deres danske pop hits, men også synge kristne sange og opfordrer kommunale sang af "Pearly Gates" og "barnlig", hvor alle i lokalet synger hendes lunger.

Mellem sange, ved dristigt siger om tro på Jesus, det evige liv, og hvor godt det er, en Fader i himlen, der har omsorg for.
- Hvis du kan huske, at du ringer eller besøge en af ​​dine venner, så gør det. Det er Gud, der minder dig om at gøre noget for andre.

 Gud er god, han elsker os alle.

- Er der ikke behøver at være kedeligt at være kristen, det er alt for alvorligt til at blive hængende på en besked til hendes venstre, hoveder, siger Per, der har et godt greb om publikum, hvilket resulterede i sjov og hyggelig atmosfære længe siden, hvor latter muskler også rørt.

Som i en "Olsen Banden" film. "Lis" Ja, og det er bestemt af Egon, "Hvordan tror du føler om kønsroller og ligestilling Hvem bestemmer, hvis du voldsomt uenig Per :?" Jeg tror ikke, der er ægteskaber med fuld ligestilling. Absolut altid mere end den anden. Og med os, jeg må indrømme det for mig - i hvert fald når det kommer til arbejde "Lis:" Ja, selvom jeg min faste overbevisning, i nogle tilfælde er det derfor ikke. "

Hvordan gør du med alle de penge du tjener? De giver til de fattige? Lis & Per: "De fleste af pengene er røget til skat til gammel gæld og høje omkostninger, men vi er gode og bestemt ikke noget mangler Nu er det ikke gjort, som om vi .." Oh -. Åh så stor, hellig eller gode "Men vi hjælpe nogle venner, som arbejder under de rumænske gadebørn, og vi giver penge til vores religiøse samfund, der understøtter et svensk projekt for gadebørn i Sydamerika og en missionær i Indien. '

Er du nogensinde bange for, at alle dine selvtilfredshed og ægteskabelig lykke kan "være Lis og Per?" En torn i de mange ensomme, ulykkelige mennesker uden "sol i dit hjerte Nej, hvis det skete, vi har aldrig hørt om det. Vi er nok lidt urealistisk og ikke at tænke på sådanne ting. Vi håber at gøre folk glade og ikke blive sat på en piedestal.

Når vi går ud og folk er nødt til at underholde, ha 'en pause med Lis & Per. Men hvis folk tigger os synge en sang kristen, så vi kan lide det. Ellers nej - denne form for underholdning bør ikke være enden "? Right, Per: Du har en smuk, hvid hårfarver dig af: .." Nej, du kan ændre farven ikke kan opnås kunstigt. Mit hår er lige så virkelig som Lis & Per. "

Kristne var i 1989
Lis & Per har været en professionel i 25 år i underholdningsindustrien. De er som showbizzsangpar kendes fra 42 albums, danske tips og Giro 413 du virkelig tog fat i 1989 med sangen "Vore bedste år", som var en stor succes og en klassisk Giro 413. For sang med en unik historie fordi Per siger:

- Albummet, som "vores bedste år" blev udgivet, vi vil kalde den "kærlighed", men titlen var bare optaget, så måtte finde noget andet Lis & Per. En af de foreslåede produktion personale, holdt titlen "Vore bedste år" - og det var meget fremsynet. For samme år, Li og I kristne. Vi besluttede, at Jesus at leve vores liv, den tid, vi er nødt til at håndtere.

- Det var faktisk vores børn, at vi gjorde en interesse i kristendommen. I begyndelsen var vi ikke begejstrede. Det var dengang, vi Moon bevægelsen, der tilhører kidnappet ung, så vi bekymret for, at de var så meget vi tiltrådte en kult.

- Men vores søn Ole fortalte os, at vi ikke rigtig ved noget uden at vide, hvad det var at kritisere. Så vi gik med en "hel kirke sang" aften og et fælles arrangement i Randers.

- Vi begge føler, at det er noget, som vi manglede. Så hvis det blev gentaget i avisen, at arrangementet var den følgende uge, besluttede vi begge uafhængigt, at vi går med. På dette møde har vi accepteret Jesus.

- Og så var det som om træerne grønt og himlen blå var. Men vi er, siger Lis før Lis og Per synger om "de år, vi har, er vores bedste år."

Aldrig gå på pension

 Efter samtalen kaffe og æblekage serveret. Per sad ved siden af ​​den 85 årig Ali, der er en hyppig gæst på kontaktcentret.
 Efter at have talt kombinerer aftenen med kaffe og æblekage. Efter dette, er det også bare tid til at være en ende af aftenen med en fællessang før den populære sang siger nogle godnat og tak være på i aften kl 21:00 tid - før Lis & Per pack og igen efter en Værum lang dag tilbage til Randers. De to nåede efterlønsalderen.

- Men kristne kan ikke gå på pension, så det er ikke et problem per forsikret over en alder af 63 og 60 er Lis. Vi har hver dag i Guds hænder. Lis & Per bede og læse sammen i morgen. Vi beder til, at det er en velsignet dag for de mennesker, vi kommer i kontakt. Når vi kommer langt fra de tidlige timer af Lis bil kører for at rejse, og jeg sidder ved siden af, og læste højt fra Bibelen. Det er en god start.

Køber "Pearly Gates"
De cirka 50 gæster i kontaktcentret er helt sikkert velsignet aften.

De klappe entusiastisk og oprigtigt. Mange, hvis kun køb af "Himlens Gate", som er et par cd'er, hvor de bliver også godt lide at skrive en personlig besked. En mand kommer i Lis, har han ikke så mange penge, at det vil koste, men han får en kopi alligevel.

- Du går hjem glad efter sådan en nat. Hvad Lis og Per tror min barndom. Det var en opløftende åndelig aften. En dejlig atmosfære og altid god mad, fantastisk smiler Ali 85 år siden hun går hjem i den kolde nat luften med sin nabo Martin, der kommer i kontakt center og spiser sin daglige frokost hver dag fra 12:30 til 13:30.

Vidner på Inns
Efter Lis & Per kristne mentes nogen, at de sandsynligvis ikke komme videre på steder, hvor folk kommer for at drikke vin og øl.
- Vi bad meget om det. Og vi har gentagne gange opfordret Mark 2:17: "Det er ikke den sunde der brug for en læge, men de syge."
- For hoteller Ofte får vi gode opkald efter det. Engang da Lis & Per på Ballumhuskro, der var et par, der stod op og gik. Per følte, at han havde brug for at tale med dem, så de fik sig en god samtale om, hvad vi tror på.

- Tre måneder efter vi fik et brev fra dem, hvor hun skrev, at hun havde troet, og sluttede sig til Pinsekirken i Århus. Og efter et stykke tid besluttede de at blive gift. Som vi jævnligt gå så mange positive kommentarer fra de mennesker, vi har talt om Jesus, siger Lis og Per, som også lejlighedsvis få mulighed for at tale med en kollega om Jesus.

Relaterede kunstnere:

Mette Bloch - visualiseringsforedrag:: . ::Elsebeth Egholm - krimiserieforfatter - foredrag:: . ::Christian Have - Foredragsbooking:: .
:. 0500.4430 Peter Langdal .: Engageret - teamwork

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere