>Birthe Kjær og Feel Good Band<


Birthe Kjær  


Birthe Kjær er en dansk sangerinde og sangskriver, der har været aktiv i musikbranchen siden 1980'erne. Hun er kendt for sin kraftfulde og følelsesladede vokal, som har vundet hendes mange fans rundt om i verden.

Birthe Kjær er født i 1948 og begyndte sin musikalske karriere som medlem af en dansk popgruppe kaldet Katy Bødtger Band. Hun blev hurtigt forsanger i gruppen og begyndte at vinde popularitet i Danmark og udenfor. I slutningen af ​​1980'erne lancerede Birthe Kjær sin solokarriere og udgav sit første album, "Lige Der Hvor Hjertet Slår." Albummet var en stor succes og affødte flere hitsingler, herunder "De Første Kærester På Månen" og "Venus."

Birthe Kjær har gennem sin karriere fortsat med at udgive succesfulde albums og singler og har vundet adskillige priser, herunder adskillige Danish Music Awards. Hun har også repræsenteret Danmark i Eurovision Song Contest to gange, i 1989 og 1991, med henholdsvis sangene "Vi Maler Byen Rød" og "Tænker Altid På Dig".

Udover sin musikkarriere er Birthe Kjær også kendt for sin filantropiske indsats. Hun er en stærk fortaler for børns rettigheder og har arbejdet med flere organisationer, der støtter børn i nød. Hun er også en vokal fortaler for bevarelse af miljøet og har talt om vigtigheden af ​​at beskytte planeten.

Samlet set er Birthe Kjær en dygtig og dygtig sangerinde og sangskriver, der har ydet en væsentlig indsats på den danske og internationale musikscene. Hun er kendt for sin smukke og følelsesladede vokalstil og for sin dedikation til vigtige formål.

Kære Niels

I går var jeg til Julekoncert i Strandmarkskirken og jeg er nød til at skrive til dig at Birthe Kjær var den bedste danske musiker Kræftens Bekæmpelse har haft der i de mange år, jeg har kendt min svigermor, og de har arrangeret koncerterne. Hun er entertainer i verdens klasse.

Hvis Birthe Kjær gentager succesen og tager en omgang til i 2021 så må du meget gerne skrive til mig.

Relaterede kunstnere:

»Nå, så historien om indianerne har også skræmt dig,« sagde sheriffen og sukkede.
»Tina Siel spekulerede på, om du havde hørt den.«

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Danseundervisning
Diskoteker
Duo musikere
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere