>De lystige sømænd<

 

De lystige sømændDe Lystige Sømænd - kendt fra "Danmark har talent"

Hele Danmark kunne synge med, da De Lystige Sømænd indtog scenen til audition på ”Danmark har talent” på TV2. Trods rosende kommentarer fra dommerpanelet, hvor Peter Frødin begejstret udtalte ”jeg giver én af de største ja´er, jeg nogensinde har sagt – jeg er på toppen!”, så opnåede De Lystige Sømænd kun ja-stemmer fra halvdelen af dommerpanelet. Det har dog ikke ødelagt humøret hos de glade, velsyngende sømænd.

Nu er De Lystige Sømænd i stedet klar til et indtage hele Danmark med festlig, folkelig og fornøjelig musikalsk underholdning. Alle medlemmerne i De Lystige Sømænd har en forkærlighed for gamle sømandsviser og under ledelse af kapelmester og harmonikaspiller Vagn Egon Jørgensen er de klar til at synge smilet frem under mottoet ”Glæde, humør, latter og en lille én til ganen - De Lystige Sømænd går foran med fanen”.

Med smittende glæde og entusiasme synger De Lystige Sømænd kendte sange som Jeg har en ven, en rigtig sejler, Den er fin med kompasset, Fra Halifax til Spanien, Susanne, Birgitte og Hanne, Det var på Capri, En Sømand elsker havets blå, Nordsøbølger, Mandalay, En sømand har sin enegang, Der går altid både tilbage, Fiskerpigens sang, Så længe skuden kan gå, Hils fra mig derhjemme og Solskin ombord. Sangene krydres med små kommentarer og optrin – og publikum får lov at synge med (de kan slet ikke lade være!).

 

 

 

Relaterede kunstnere:

Trompet entertainer Per Nielsen . Gitte Jørgensen . ::Brian Hansen:: .

 

 Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music