>FvCrEvEB9WCz<

Forside/menu

Torsdag 6. marts er der atter temaaften på værthuset og spillestedet pubben. Denne aften lægger sangeren, musikeren og impresarioen Johnny Reimar op til en aktuel debat om popmusik før og nu.

Aftenens emne er naturligvis affødt af de konkurrencer, to af de danske tv-stationer kører i vinter "Popstars" og "Stjerne for en aften". Fænomener, som aftenens indleder naturligvis både har kendskab til og en mening om. Johnny Reimar har været et af hovednavnene i den danske popverden, siden han kom frem i 1961 som medlem af det danske rockband, "The Clifters".

Tre år efter tog Reimar skridtet fra engelsksproget rocksanger til folkelig dansk solist med "Lille fregnede Louise", som indbragte en sølvplade efter 50.000 solgte plader. Sangen er stadigvæk på hans repertoire og har for længst rundet de 100.000 eksemplarer.

I de forløbne år har Johnny Reimar hørt til de førende danske solister. Hans partyband samler mange mennesker landet over, og da han for år tilbage turnerede landet rundt med "Smølferne" fik han også de yngste årgange med en i sin efterhånden store fanskare.

Da Reimar i forbindelse med forberedelserne til temaaftenen på pubben blev spurgt, om han stadigvæk var kult for de unge, svarede han: - Jo, jeg er stadig "Kult-Gud" med mere for de unge og optræder med succes på diskoteker og festivals.

Sjovt nok optræder jeg på ældrehjem for bedsteforældrene med de samme melodier. Det er vist ikke sket før i Danmarkshistorien.

Dette skulle være en understregning af, at teamaftenen på pubben er for alle aldre. En aften hvor man både får mulighed for at høre den populære kunstner fortælle om sit liv som popsanger og diskutere popmusik med en mand, der må siges at vide noget om denne ofte forkætrede genre.

En ambitiøs musical, et overvældende loppemarked og en koncert med Johnny Reimar.

Det ville være til at forstå Thomas, hvis han fulgte i reklamens fodspor og udbrød:- Tre ting på en gang. Det er virkelig for meget. Thomas erkender, at det kun er takket være et usædvanligt stort organisatorisk puslespil, at det lader sig gøre på en og samme lørdag at afvikle musikskolens jubilæumsfest, Y’s Mens clubbens loppemarked og den store årlige ældrefest.

- Bortset fra skuet er det her noget nær den største opgave, vi har løftet, erkender han. Kommer der de forventede 1500 til 2000 mennesker til loppemarkedet, 400-500 ældre til kaffen og koncerten med Johnny Reimar og andre 700 til Musikskolens jubilæumsmusical runder centret 3000 gæster på lørdag.

- Heldigvis har det været muligt for os at placere ældrefesten og musikskolens jubilæum i hver sin ende af centret, og loppemarkedet er ved at ebbe ud på det tidspunkt, hvor Johnny Reimar skal på scenen, konstaterer Thomas  med krydsede fingre og køligt overblik.

Relaterede kunstnere:

Anders Munch - Kim Larsen kopi
Alex Franci Den danske Pavarotti
Annemette Hess
Arne Lundemann

Bakkens Hvile Syngepiger
Banko Carl - bankokongeoplæg - forretningsentertainer
Bent Fabricius Bjerre - Trioen De Græd
Bent Nielsen
Bente Kure - Leif Ernstsen - folkemusikinfo - viseshowkoncert
:.Birthe Kjær.: 40 års jubilæum
Birgit Lyngholm - sange fra Kai Normann Andersen - viser - musical - operettearier
Bjarne Lisby
Bjørn Hansen
Bjørn og Johnny
Bjørn og Okay
Bjørn Tidmand
Can Can of the 1890s with 6 dancers
Carsten Knudsen solo UKULELE
Charmørduoen - cykelstyrsoverskægmusik

Daimi
Dancing Queen - Abba kopi
Dario Campeotto
De 3 kgl. tenorer
De Farende Svende