>og som vi har forpligtet<

Forside/menu * Booking forespørgsel * Video


Ole Gas Larsen Troubadur     

 

Under navnet Ole Gas leverede de en af den danske musikbranches største succeser nogensinde. Iklædt overdimensionerede parykker og vanvittige kostumer ryddede Ole Gas Band forsiderne med deres pumpende nyfortolkninger af klassiske rock ’n roll slagere.

To verdenshits , Dansk Industris Eksportpris og næsten 2 millioner solgte CD’er senere klør det igen i hitkanonen. Ole Gas er klar, og vi kan endnu engang opleve Danmarks suverænt mest gennemførte, tjekkede, velspillende, sjove og underholdende 50’er rock showband live!

Allerede før lanceringen i 1997 havde Ole Gas spillet over 1000 jobs til et væld af byfester, privatfester, festivaler og firmafester i ind- og udland. De spillede opvarmning for både Jerry Lee Lewis, Fats Domino og Shakin’ Stevens og blev flere gange kåret som Danmarks bedste 50’er rock band af publikum og pressen. Deres rygte som dedikerede 50’er rockere nåede så vidt som til Hong Kong hvor de var på en længere tour i efteråret 1995.

Lysten til igen at fyre op under alle de klassiske 50’er hits er efter 4 års fravær blevet for svær at modstå. Ole Gas er med andre ord klar til at genindtage deres trone som Danmarks ukronede 50’er rock konger. Som tidligere er stilen rå, lige på, hårdtpumpet og live! Showet og kostumerne er skarpere end nogensinde, komponeret af det bedste fra årtiet der gav os anderumpen og hoftevriddet. Samtidig svinger bandet så autentisk det overhovedet er muligt uden en tidsmaskine.

Ole Gas tilføjer den danske musikscene en saltvandsindsprøjtning af gennemtjekket professionalisme med et internationalt touch. I lyset af at publikum på mere end 1000 jobs aldrig er blevet skuffet, giver de som det første band i verden nogensinde absolut festgaranti. Dette betyder simpelthen, at Ole Gas lover garanteret feststemning eller alle pengene tilbage!

Relaterede kunstnere:

 :.Birthe Kjær.: 40 års jubilæum

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solo musikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music