>The Roosters - hits a la Johnny B. Good<

 

The Roosters er levende musik, når den er bedst. Bandets spilleglæde er synlig og smitter - og så er de alle meget kompetente musikere. The Roosters blev startet op i 1999 af Michael og John. Visionen var at starte et party rock band i absolut top klasse. De havde begge i mange år spillet i mange forskellige bands. Michael har bla. en fortid i The Scooters. Efter et par år med forskellige besætninger består bandet nu også af Frank på guitar samt Chris på bas. Frank har tidligere spillet med Measure og Steamy Windows og har adskillige pladeindspilninger bag sig. Chris har flere gange deltaget i Dansk Melodi Grandprix og har spillet i et utal af bands der i blandt Rubber Band, Laban, Red Squares samt The Walkers. Ja listen er lang, og tilsammen danner de 4 gutter The Roosters, og har i mange år leveret musik til et hav af arrangementer landet over.

The Roosters
er et professionelt rock´n roll band som med garanti hitter til hver en fest. Med deres charmerende og overbevisende levering af numre fra 60´ernes klassikere , 70´ernes rock og disco og hits frem til i dag vil man med garanti få en glad og ”svedig” oplevelse. The Roosters har med sine mange år på banen, en overordentlig træfsikker evne til at levere netop den vare som publikum efterspørger, og betegnes af mange som et af de mest helhjertede bands i deres genre. Orkestret har samtidig en yderst professionel holdning til hvervet og fremstår som et yderst overbevisende band, der når ud over scenekanten.

The Roosters spiller bla.
- Abba - Beatles - Elvis Presley - Rolling Stones - Gasolin - Thomas Helmig - Eddie Cochran - Bryan Adams - Jerry Lee Lewis - Chuck Berry - Birds - Brian Poole and The Tremoloes - The Who - Steppenwolf - Louis Prima - Los Bravos - Eric Clapton - Creedens Clearwater revival - The Monkeys - Chubby Checker - Eagles - Roy Orbison - Oasis - Smokie - Neil Sedaka - The Spencer Davis Group - og mange flere...........

Lyt til musikken:

Pretty Woman:

Summer of Sixtinine:

Obladi - Oblada:

Lets Twist again:

Johnny B. Good:

 

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music