>Sir Henry and His Butlers - booking<

 

Sir Henry and his butlers var 60´ernes store navn!
Musiklivet er sjovt – med et godt publikum !


SIR HENRY & HIS BUTLERS bliver aldrig for gamle til at spille for egen generation og generationerne efter – for 60’er musikken går aldrig af mode !

- Det er ikke et hårdt liv at være musiker – det er et sjovt liv !
- Det er sjovt og dejligt at være med til at underholde folk, give dem en god oplevelse, og fornemme fra scenen, at der sker noget på dansegulvet. At folk kan lide de, vi leverer, og lever med i det.

Ole Bredahl, bedre kendt som Sir Henry, er sammen med His Butlers, veteranen af veteranerne i 60’er musikken. Dette viste Sir Henry til fulde på pladeprojektet og turneen med Peter Belli og Rock Nalle. Rent faktisk startede Ole Bredahl helt tilbage i 1963. Så når han i dag står på scenen, og giver den hele armen med ”Beautifull Brown Eyes”, ”Annie Got A Date”, ”Camp” og ikke mindst ”Let’s Go”, så er det ikke påtaget nostalgi – måske for den yngre generation – men ikke for musikerne, og heller ikke for det trofaste publikum.
Det er MUSIKKEN !
- Vel har der været en udskiftning i bandet, men musikken er den samme. Og vi kan alle sammen lide den musik. Ellers var vi nok ikke blevet ved, siger Sir Henry.

SIR HENRY & HIS BUTLERS er det ældste eksisterende danske ”60’er band” – 36 år på bangen og still going strong. Det er flot klaret.
- Men det er også kun fordi, vi alle er vilde med at spille, og det gør vi omkring 100 dage om året. Specielt er det dejligt, at de der var jævnaldrende med os, da vi startede, er vores trofaste publikum. Men mere dejligt er det, at deres børn også kan lide vores musik – nostalgi eller ej !

SIR HENRY & HIS BUTLERS har med de skiftende besætninger indspillet et utal af LP’er, som det hed dengang, og nogle CD’er, som det hedder nu. En ny er undervejs med både danske og engelske tekster. Men stadig den samme gode musik…….
-hvorfor lave om på tingene, når det nu går så godt !
Ole Bredahl er beskedenheden selv, når han bliver spurgt om, hvorfor det er gået så godt – selv om der i midten af 70’erne opstod en ”pause” for den slags musik.

- Vi spillede bare videre. Og det har senere vist sig at give resultat. For 60’er musikken kommer aldrig til at gå af mode. Det er noget alle generationer kan lide at lytte til, danse til og hygge sig med.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music