>Decco Band - En unik musikalsk oplevelse med store armbevægelser<

        

Et hold af exceptionelle musikere har forenet sig omkring Decco, der leverer alt, hvad der kræver store armbevægelser, som den yndefulde Jacob Decco så rammende udtrykker det. Dette indebærer alt fra den hårde rock à la AC/DC og Guns N' Roses til mere melodiske toner repræsenteret ved kunstnere som Roxette og Johnny Cash. Hvad der gør dette muligt, er bandets ekstraordinære kvalitet og alsidighed.

Decco Band kan betegnes som mestre i at balancere på grænsen mellem forskellige musikgenrer og gør det med en lethed, der får det til at fremstå, som om det aldrig har været anderledes. Deres musikalske repertoire er bredt, og de formår at tiltrække et publikum med forskellige musiksmag og præferencer.

En bemærkelsesværdig kendetegn ved Decco Band er deres eksklusive sponsoraftale med Jack Daniels, hvilket gør dem til det eneste band i Skandinavien, der kan prale af en sådan støtte. Dette understreger ikke kun bandets popularitet, men også deres evne til at skabe en unik og mindeværdig oplevelse for deres fans.

Når Decco Band indtager scenen, er festen garanteret at nå helt op at koge. Deres energi, lidenskab og talent skaber en atmosfære, der er svær at modstå. Det er en musikalsk rejse, der inviterer publikum til at kaste sig ud i øjeblikket og lade sig rive med af rytmen og stemningen.

I en verden, hvor musik ofte kategoriseres og begrænses, formår Decco Band at bryde grænserne og levere en unik og uforglemmelig oplevelse for alle, der er heldige nok til at være en del af deres publikum. Med deres unikke stil, talent og attitude fortsætter Decco Band med at erobre hjerter og ører landet over.
Relaterede kunstnere:

Natasja Crone: Konferencier - dansk - engelsk - fransk . ::0173.181 Nis Boesdal:: Foredragsbooking . Nicolai Moltke-Leth - livskontrol - osteklokke - 0254.1198 . Mette Bloch - Temposnak - 0255.3758 . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music