>Morten Jaeger - kreative processer<

Morten Jaeger - kulturinnovation - 0267.8495

Morten Jaeger holder foredrag om:
Kreativitet, kultur, kreative processer, samarbejde, kunst, innovation, design, læring, systemteori, ledelse, sociologi, psykologi, idéudvikling.

- Hvordan skaber du grobund for kreativitet / Myter, modeller og teknikker

Indhold:
Det er altid en udfordring at lede kreative processer, fortæller Morten Jaeger. Man skal styre mod uklare mål, og ofte er man nødt til at tilegne sig færdigheder og viden undervejs. Det kræver den rette balance mellem fremadrettede beslutninger og åbenhed overfor nye idéer.

Ofte mudres processen af, at de involverede har forskellige syn på, hvad der fremmer netop deres kreativitet. Foredraget introducerer forskellige modeller for kreativitet og en række værktøjer, som er nemme at bruge i sit eget virke. Der inddrages indsigter fra psykologi, sociologi og systemteori i kombination med konkrete eksempler fra design, musikproduktion og innovationsledelse.

Hvem skal du møde?
Morten Jaeger er designer hos det kreative forandringsbureau Workz A/S. Selskabet har base i Filmbyen og rødder i filmbranchen som en fusion af to Zentropa-selskaber og et spilfirma. Morten arbejder til dagligt med udvikling af læringsspil og værktøjer til involverende processer. Han har arbejdet med kreative processer i mere end ti år og har i denne forbindelse erfaring som projektleder, workshopleder og underviser på universiteter og designskoler. Morten Jaeger er desuden komponist, producer og medindehaver af musikproduktionsstudiet Fishcorp.

Hvad får du med hjem?
Morten Jaegers Foredrag giver en nuanceret forståelse af fænomenet kreativitet og en afkræftelse af nogle af de mest gængse myter om, hvordan den kreative magi opstår. Tilhørere vil desuden blive begavet med en række overskuelige modeller og konkrete tips og værktøjer.

Hvad kræver det af dig (=deltagerne)?
Nysgerrighed og drive til at forbedre sine egne og samarbejdspartneres kreative processer.

Hvem kan deltage / Hvem henvender foredraget sig til?
Foredraget er rettet mod dig, der arbejder med kreativ skabelse, design eller udvikling indenfor både kultur og erhvervsliv. Foredraget er lige dele henvendt til de, der udfører det kreative arbejde og til de, der skaber rammerne for andres arbejde.

Praktiske oplysninger
Tid: 1-2 timer.
Kan laves til en 2 dages workshop med konkret casearbejde.
Krav til tekniske hjælpemidler: Projektor, lærred og lydanlæg

Send en mail om Morten Jaeger - kulturinnovation - 0267.8495

Foredrag – mange kendte danskere – book online.: 07980.3062

029.1132 - Per Vers - Funky foredrag

Oprettet søndag den 21. marts 2010, kl. 19:28:43