>Michael Thomsen - forandringsbriller - organisationskultur<

Michael Thomsen - forandringsbriller - organisationskultur

Den innovative organisation

INDHOLD:
Innovation handler om andet og mere end teknologi og nye produkter. I fremtidens succesfulde organisation er alle medarbejdere forandringsagenter, der er udstyret med forandringsbriller og hele tiden på udkig efter muligheder for forbedring i stort og småt. Den innovative organisation ser innovation som en integreret del af alle jobfunktioner og har ideernes liv som sit bærende element. I sit foredrag fortæller Michael Thomsen om, hvorfor ideer og innovation er essentielle for succes, og om, hvordan man skaber den innovative organisation,
der sætter ideerne i centrum.

Hvem skal du møde?
Michael Thomsen er innovationsdirektør i forandringsbureauet Workz A/S og har en solid baggrund inden for innovation og digitale medier. Han har i mere end 30 år arbejdet på forkanten af den digitale udvikling og siden 1991 har han arbejdet specifikt med innovation og innovationsorienteret forskning. Michael er uddannet datalog fra Århus Universitet og fra 1991 til 1999 arbejdede han i LEGO Gruppens produktudvikling, blandt andet som leder af konceptudviklingsafdelingen i Boston og som R&D-chef i den store digitale satsning, SPU Darwin. I 1999 blev han forskningschef i Interactive Institute, en national, svensk forskningsvirksomhed, hvor han ledede 120 forskere i jagten efter innovative koncepter i mødet mellem kunst og teknologi. Han var fra starten i 2005 partner i Zentropa WorkZ og fra 2007 administrerende direktør.

Hvad får du med hjem?
Foredraget giver dig en forståelse af, hvordan din egen organisation hindrer og fremmer innovation, og du vil gå hjem med en række konkret ideer til, hvordan du kan være med til at skabe en mere innovativ organisation og organisationskultur.

Hvad kræver det af dig?
Foredraget kræver frem for alt, at du er åben over for nye måder at tænke organisering og ejerskab på.

Hvem kan deltage?
Ideernes liv henvender sig primært til innovationsfolk og til ledere, der er involveret i organiseringen af inovation og intrapreneurship i organisationer.

Krav til tekniske hjælpemidler: Projektor, lærred og lydanlæg

Send en mail om Grith Okholm Skaarup - Nytænk din markedsføring - 0266.1789

Foredrag – mange kendte danskere – book online.: 07980.3062

029.1132 - Per Vers - Funky foredrag

Oprettet søndag den 3. maj 2010, kl. 22:02:25