>Jesper Lohmann & CC Rider Band - booking<

 

Jesper Lohmann & CC Rider BandJesper Lohmann har gennem de sidste 10 år arbejdet sig længere og længere ind i publikums bevidsthed som sanger. Nu springer han ud som Elvis-fortolker bakket op af CC Rider Band – stort orkester og kor – under ledelse af ingen ringere end Peder Kragerup, som indtil 2013 var leder af Tivoli´s Big Band gennem 25 år.

Her har han gennem en lang karriere arbejdet med et utal af kunstnere og prominente navne som Mills Brothers, Otto Brandenburg, Tommy Steele, Roger Whittaker og Elaine Page bare for at nævne nogle få.

Folk, der har oplevet og været til en koncert med Elvis er enige om, at Elvis Presley er den største entertainer, verden nogensinde har set.
Den bølge af varme og kærlighed, som spredte sig i rummet under Elvis’ koncerter, forsøger Jesper Lohmann og CC Rider Band at genskabe. Og det lykkes til fulde i en uovertruffen fortolkning af Kongens største numre!

Ved koncerterne vil publikum opleve lyd og musikalske arrangementer direkte inspireret af de legendariske Las Vegas Shows og ”Elvis Live From Hawaii” fra 70’erne.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music