>Thomas Wivel - tændt - hurtig - ualmindelig - skarp - komiker <

 

Thomas Wivel er den klassiske komiker, der gennem mere end 20 år har leveret latterfremkaldende shows og ikke mindst været til stor inspiration for utallige andre i samme fag. Han har været med helt fra begyndelsen, og hans erfaring er stor, hvilket gør, at underholdningen altid er garanteret, når han folder sig ud.

Hvem er han?

Han er fra 1968 og optrådte for første gang på Café Din’s i 1991 og har lige siden optrådt til glæde og gavn for danskerne. Desuden er han også forfatter til flere shows og bøger, men hans talent for dette må siges at ligge i generne, da faren er journalist (og tidligere chefredaktør) på Berlingske Tidende og Weekendavisen og broren er litteraturkritiker i sidstnævnte avis. Foruden er Wivel også far til fire børn.

Hvad har han lavet?

Efter sin debut i 1991 er det blevet til ikke så få TV-programmer som blandt andet ”Gintberg – men nok om mig”, ”Stand-up.dk”, ”Wivels TV Vafler” og ”Talegaver til børn”. Sammen med kollega og ven Povl Carstensen udgør de to en dynamisk duo, der supplerer hinanden godt, og det er ikke så lidt de to har lavet sammen. For eksempel lavede de showet ”117 ting mænd og kvinder bør vide om hinanden”, ligesom de også sammen står bag flere bøger som ”Hvad enhver kvinde bør vide om mænd” samt ”Hvad enhver mand bør vide om kvinder”.

 


 


 

Relaterede kunstnere:

:. 0500.4430 Peter Langdal .: Engageret - teamwork . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music