>Småt Brændbart - Vicki Berlin - Rasmus Krogsgaard<

 

 

Småt Brændbart - Vicki Berlin - Rasmus KrogsgaardSMÅT BRÆNDBART
- et splinternyt Comedy Show med Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard

SMÅT BRÆNDBART betyder en rodekasse fyldt med alt det, der ikke passer ind andre steder.

Vicki Berlin og Rasmus Krogsgaard fylder comedy-kassen med splinterny komik, musik og sang i deres nye show, der tager et crazy-sort-satire-komisk greb på emner som dobbeltmoral, ytringsfrihed, religion, familieproblemer, madvaner, Ikea m.m. og serverer det hele på en moderne, intim og ret så sjov måde!

Denne specialudgave af showet er skræddersyet til firmafester og julefrokoster og bliver derfor tilsat ekstra fest og farver, parodier og sjove figurer fra revyverden, der vil give jeres fest en perfekt og grundig omgang fitness for lattermusklerne.

Sagt på en anden måde:
Hvis du punkterer på Sjælør Boulevard…
Hvis du har glutenallergi, og din hud er blevet lidt sart…
Hvis du af én eller anden grund er tvunget til at flytte til Middelfart…
Hvis din svigermor ringer og siger, at hun kommer snart…
…eller hvis du i det hele taget trænger til at se det hele mere klart:
Så kom og læg dig i SMÅT BRÆNDBART!

Vicki Berlin
Født i 1977. Vicki blev uddannet skuespiller i 2000. På skærmen har hun bl.a. spillet roller i TV2-serierne "Carmen & Columbo", "Lærkevej" og "Store Stygge Ulf" og har på samme kanal medvirket i flere sæsoner af "Live fra Bremen" og "Rundt på Gulvet".

På scenen har hun bl.a. spillet Frenchy i "Grease" i Tivolis koncertsal, Rita i "Lærenemme Rita", Vivi i "En tjener for to" på Betty Nansen Teatret og den onde klovn i musikforestillingen "Cirkus Psyshow". Hun har lagt stemme til et utal af tegnefilm bl.a. Disneys "Bolt" som Mittens, "Monsters University", "Rise of the Guardians" som tandfeen, "Grusomme mig" som Lucy Wilde, "Kung Fu Panda 3" som Mei Mei og mange, mange flere.

Inden for revygenren har hun også haft en stor karriere. Hun har spillet med i Bornholmerrevyen fra 2008 til 2010, i Nykøbing F. Revyen 2011, 2012 og 2015, i Rottefælden 2013, Cirkusrevyen 2014, Holstebrorevyen 2015, Odense Sommerrevy 2016 til 2020, Komikby i Århus 2017 og Aalborg Vinterrevy fra 2012 til 2018.

I 2011 blev hun kåret som Årets Revykunstner (Årets Dirch). Hun var desuden nomineret til Årets Kvindelige Revykunstner 2017 ved Charlies Revygalla.

Rasmus Krogsgaard
Født i 1980. Entertainer, skuespiller, musiker, sanger, komponist og speaker. Rasmus Krogsgaard debuterede i 1998 i revyen Dit & Dat og var herefter ansat på Teatret Bag Kroen i fire sæsoner.

Han har medvirket ca. 50 revyer bl.a. Sønderborg Sommerrevy, Nykøbing F. Revyen og Rottefælden. Siden 2002 har han turneret med sit eget Soloshow, med parodier og musikalsk, humoristisk underholdning. Rasmus blev kåret som Årets Revykunstner (Årets Dirch) i 2009, Årets Volmer 2012, TV2 Charlie-prisen Årets Parodi 2014 og Årets Revyforfatter 2016.

På skærmen har han medvirket i filmene Kærlighed ved første hik, Spies og Glistrup og TV-serien 2900 Happiness og har desuden medvirket i adskillige TV2 Charlie programmer både som vært, tilrettelægger og som parodist.
Rasmus Krogsgaard har fra 2016 til 2018 været instruktør på Aalborg Vinterrevy.

Ved siden af revykarrieren er det også blevet til Preben Kaas cabareten "Bare Én Gang Til", Knud Pheiffer cabareten ”Hvordan ligger det med kærlighed?”, og turnéforestillingerne ”Tempo, Timing & Tjuhej”, ”Piraterne fra Penzance” og ”Elverhøj”.

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music