>Nikolaj Stokholm - fremstormende komiker - booking<

 

Nikolaj Stokholm - fremstormende komiker - bookingNikolaj Stokholm

Nikolaj var i 2017 og 2018 aktuel med sit første one-man show ”Mit Liv Som Nikolaj Stokholm”. Showet havde premiere på Bremen Teater i København den 14. september 2017 og spillede i hele landet frem til februar 2018 med 97 shows på programmet. Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien ”Sjit Happens” på TV2 Zulu, har placeret sig i landets comedy elite.

Nikolaj Stokholm er en af Danmarks fremadstormende komikere, der med sin medvirken i successerien SJIT Happens på TV2 Zulu, har placeret sig i landets comedy elite. Nikolaj har altid været kendt for at have en finurligt krøllet hjerne og hans verdenssyn gennem brillen er bare liiiidt sjovere end alle vores andres. Når dette bliver formet til jokes og leveret i hæsblæsende tempo – som han også har for vane – har publikum ikke en chance, men ligger helt og aldeles flade af grin.

Nikolajs energi og nærvær har altid nået langt ud over scenekanten.
Også selvom han ikke siger noget. Fordi han stadig – uden ord – er komiker.

Nikolaj kan også bookes som konferencier.

Du kender Nikolaj fra:
•“Mit liv som Nikolaj Stokholm” (2017-2018), one-man show
•SJIT Happens (2013-nu), TV2 Zulu
•Zulu Comedy Preview Show (2013-2016), Zulu Comedy Festival
•Reumert-prisen (2016), vært
•Ultras Store Kageshow (2016), DR Ultra
•Comedy Aid (2012-2015)
•Comedy Fight Club (2009), TV2 Zulu

Nikolaj var kun 17 år, da han i 2007 stod på scenen til Comedy Mike. Dengang var det sammen med flere etablerede komikere som blandt andre Thomas Warberg, der efterfølgende tog ham med rundt i landet for at optræde på mindre scener. To år senere blev Nikolaj for alvor landskendt, da han var med i Comedy Fight Club på TV2 Zulu. I dag laver han både børnefjernsyn og voksen-tv og er en af vores mest folkelige komikere, der sætter en ære i at underholde folk i alle aldre. Dertil er han klummeskribent for Chri-Chri med klummen ”Stokholm tur-retur”.

Nikolaj beskriver sig selv som en gammel mand fanget i en ung mands krop. Mens hans kolleger har blikket rettet mod vest for at spotte de nyeste trends på den anden side af Atlanten, lader Nikolaj sig inspirere af at kigge tilbage i tiden på de store, danske komikere fra 50’erne og 60’erne. Det gør han, fordi han mener, at vi har glemt noget om den danske humor og om, hvordan jokes kan leveres på den bedst mulige måde.

På scenen står Nikolaj knivskarpt – både fordi han oftest optræder iført jakkesæt, men især fordi han har en unik evne til at være meget nærværende og opfinde skræddersyede jokes på stedet. Hans improviserende stil er til tider teatralsk, og han elsker at fortælle længere, fængende historier. Publikum bliver med andre ord hurtigt en del af Nikolajs skæve univers – og det er et hamrende sjovt sted at befinde sig!

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music