>Mark Le Fêvre - improvisation - internet-sketches - booking<

 

Mark Le Fêvre - improvisation - internet-sketches - bookingMark Le Fêvre har på rekordtid etableret sig som en af Danmarks mest efterspurgte komikere. Folket fik for alvor øjnene op for Mark, da han kickstartede sin karriere med internet-sketches. Mark har dog sidenhen primært koncentreret sig om sine præstationer på scenen, hvilket kulminerede i det anmelderroste debutshow “Bøvl” som også landede ham en nominering som “Årets Komiker 2019”.

Marks stand-up tager som regel udgangspunkt i hans eget liv, hvor den 30-årige komiker møder voksenlivet med komisk fortvivlelse over udfordringer som lejlighedskøb, det længerevarende parforhold og at skulle sørge for at hans elskede hund Strøbye ikke kommer unødigt galt afsted.

Mark pakker hele herligheden ind i en stilsikker sceneoptræden, hvor talentet for at spille dagligdagsscener og finde humoren nord for bæltestedet ikke efterlader nogen tvivl om, at vi har at gøre med en mand, som kommer til at være med til at tegne dansk komiks fremtid.

Når du engagerer Mark, engagerer du en af landets mest nærværende komikere. Han er ekstremt dygtig til improvisation og til at inddrage publikum i alle tænkelige universer, som han levende folder ud på scenen.

Specielt evnen til at leve sig ind i materialet gør Mark til noget helt unikt og det er langt fra et mysterie, at han allerede i 2016 blev nomineret til Talentprisen ved Zulu Comedy Galla. Mark Le Fêvre kunne i løbet af efteråret 2016 også fanges på et hav af Danmarks scener, da han var opvarmer for Thomas Warberg på “Warberg Comedy Tour ’16”.

Mark Le Fêvre elsker at stå på scenen, men det er langt fra det eneste sted, hvor de danske comedy-fans har kunne more sig over den jyske charmør. Først leverede Mark næsten daglig underholdning til flere end 225.000 følgere på Facebook gennem sjove internet-sketches. Siden er Mark rykket videre fra nettet ind i de danske TV-stuer, hvor hele familien Danmark har taget godt imod ham, hvad end han gør den som Lasse Rimmers prygelknabe i TV2-succesen ”Stormester” eller som gæst i programmer som ”Klipfiskerne”, ”Menneskekender” og ”Natholdet”.

Årets Komiker (2019), nomineret ved Zulu Comedy Galla
BØVL! (2019), one-man show
Stormester (2018), TV2 – vært
Stjernekigger (2017), TV2 Zulu
Årets Webstar (2017), vinder ved Zulu Award
Warberg Comedy Tour ’16 (2016), opvarmer
Jyde-man, Youtube-videoer
Årets Talent (2016), nomineret ved Zulu Comedy Galla
Jysk Charme (2015), Zulu Comedy Festival 2015
Vågn op! (2013), The Voice
The Voice Koncert (2013), konferencier
DM i stand-up (2013), TV2 Zulu
Warbergs venner (2013), radio Go’ FM
Danish Open (2011-2012), TV2 Zulu

Relaterede kunstnere:

Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Opera
Partybands

Pensionistunderholding - kreativ ældreunderholdning
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music