>Fitness Guru Ibberman sætter gang i festen<

 

Fitness Guru Ibberman sætter gang i festenVelkommen til Sort Sønderjysk humor, når det er bedst.

Fitness Guru Ibberman sætter gang i festen til den næste familiefest, fødselsdag, eller bryllup og skal underholdning til julefrokost, polterabend, konfirmationen være i top m.m.

Fitness Guru - Ibberman (Her er noget med garanti for tøserne)

Fitness Guruen Ibberman kommer ind midt under festen (på et aftalt tidspunkt) hvor han takker festens hovedperson for at han / hun har inviteret ham til og komme forbi og fortælle lidt om motion, sundhed, BMI og hvor vigtig det er og holde sig i form. Samtidig fortæller han lidt om hvordan han er blevet guru.

Ibberman´s selvtillid er i top og han tror selv han er guds vidunder. Han syntes der er nogen i forsamlingen, som godt kunne trænge til lidt motion, så derfor vil han sørge for, at gæsterne får
sig rørt lidt.


I samråd med hovedpersonen har de lavet et træningsprogram til denne aften, med lidt fælles opvarmning (pegefingeren), og en fællesdans som dagens hovedperson og Ibberman har øvet sig på igennem længere tid.

Herefter vil Ibberman fortælle lidt om fordelene ved at tabe sig, og mon ikke han vil komme lidt ned under bæltestedet. Underholdningen ender med at festens hovedperson bliver centrum i et hylende sjovt komisk strip show, som ikke er vulgær på nogen måde, men garanti for latterkrampe rundt blandt gæsterne til festen.

Varighed: ca. 20 minutter

Fitness Guru - Ibberman, underholder til alt, lige fra firmafester, bryllup, fødselsdagsfester, julefrokoster m.m.

 


Relaterede kunstnere:

Natasja Crone: Konferencier - dansk - engelsk - fransk . ::0173.181 Nis Boesdal:: Foredragsbooking . Nicolai Moltke-Leth - livskontrol - osteklokke - 0254.1198 . Mette Bloch - Temposnak - 0255.3758 . Per Vers - 1 Funky "konklusions-rap"

Artister
Børneaktiviteter
Børneunderholdning
Country
Danseorkestre
Diskoteker
Folkemusik og viser
Foredrag
Gospel
Jazz
Klassisk musik
Komikere
Konferencier
Kopibands
Musikere søges
Opera
Partybands
Receptionsmusik
Rock og Blues
Seniorunderholdning
Serveringsteater
Solister
Solomusikere
Street Parade
Tryllekunstnere
Nils Villemoes - forandringsforedrag - humor - ledelse

Kim Sjøgren - Professor of violin and chamber music